YASEMİN / 24.04.2023 11:27

Gülben Ergen'e büyük tepki! Gelincik tarlasında çekim yapan şarkıcıya tarla sahibinden...

"Depremi unutmayın" mesajı vermek için bir tarlada video çeken ünlü şarkıcı Gülben Ergen'e, tarla sahibinden tepki geldi. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Hatay Kırıkhan'a giden şarkıcı Gülben Ergen, bir tarlaya girerek takipçilerine seslenmişti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı "Hatay/Kırıkhan'da bir gelincik tarlasından sesleniyorum. Bayramı bu topraklarda geçirdiğim için mutluyum. Burada herkesin umudu ve yaşama sevincini yenilemeye ihtiyacı var. Yaralar sarılmaya devam ediyor" ifadelerini kullanmıştı.

TARLA SAHİBİ TEPKİ GÖSTERDİ!

Tarlasında video çekildiğini gören tarla sahibi ise durumdan rahatsız oldu. Kendisinden izin alınmadığını söyleyen adam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tarla gelincik tarlası değil, tarlama kimsenin girmesini istemiyorum. Gülben Ergen bir şey paylaşmış ama burası ekin tarlası gelincik tarlası değil" diyerek Ergen'e tepkisini gösterdi.

SIRADAKİ VİDEO
  • Gelme 24.04.2023 19:45 /

    Ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. Hatta daha fazlasını. Ne işin var senin orada!!!!!!!

  • misafir 24.04.2023 11:56 / 1 kişi beğenmiş /

    ne böyle şımarık hareketler, Allah ne güzel yaratmış diye secdeye kapanmamı var, bizi böyle durumlar özümüzden uzaklaştırdı. Deprem bölgesi en kısa zamanda düzelir inşallah.

  • hasbi 24.04.2023 11:35 / 1 kişi beğenmiş /

    Aç davayı. Gülben dava açıyor. Bunlar kendi istediği gibi hareket edebileceğini zannediyorlar. Ver mahkemeye.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla