YASEMİN / 17.05.2023 17:03

Sevda Türküsev'den depremzede seçmeni hedef alanlara sert çıkış! İnsanların acısında tepinmeyin

Sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak görev alan ünlü isim Sevda Türküsev 14 mayıs seçimlerinde kendi iradesiyle oy kullanan vatandaşlara hakaret edenlere sosyal medyadan ateş püskürdü. Yazar  Türküsev, "Yazıklar olsun ,insanların acısında tepinmeyin" diyerek yayınladığı videoda bir fon oluşturup bütün CHP yandaşlarının yaptığı yardımları ödeme konusunda öncelik yapacağını açıkladı.

"YAZIKLAR OLSUN"

Ünlü yazar yayınladığı video; "Allah sizin elinize düşürmesin diyorduk ya ne kadar da haklıymışız. İnsanların acılarının üzerinde tepinmek diye buna derler. Siz insanların acılarının yanından pis siyasi hırslarınızı meze yapmışsınız haberiniz yok. Değersizlik sarhoşluğunda kendiniz kaybetmişsiniz.

"BU MİLLET HİÇBİR ZAMAN SİZE İTİBAR ETMEYECEK"

Ama bu devlet o insanları yalnız bırakmadı bizlerde bırakmadık. Bir fon oluşturulsun. Öncülüğünü ben yapıcam . Bütün yaptığınız yardımları suratınıza çarpmak istiyor bu millet. Niye iktidar olamıyormuşsunuz. Niye olacaksınız ki bu kafayla Size kim oy verir yazıklar olsun ya O deprem bölgesindeki insanlar huzura kavuşana kadar evine geçene kadar bize rahat uyku yok. Sizde orda kendiniz tepinin durun. Bu millet hiçbir zaman size itibar etmedi. Hiçbir zaman da etmeyecek"

SIRADAKİ VİDEO
  • cemal a. 18.05.2023 10:45 / 1 kişi beğenmiş /

    Helal olsun sevgili kardeşim. Biz de sizin yanınızdayız.

  • Misafir 18.05.2023 10:34 / 1 kişi beğenmiş /

    Çok doğru çok haklı tespit. Bir yardım yapmışlar başa kalkıyorlar. Allah için yardım eden Müslümanlar menfaatsiz verdikleri için sadakalarını birşey demez

  • Vatandaş 18.05.2023 08:35 /

    Ağzına sağlık kardeşim

  • Kastamonu 18.05.2023 00:01 /

    Doğru

  • Çiçek 17.05.2023 22:27 /

    AYNEN ÇOK DOGRU Bencede ya VİJDAN MERHAMETİ OLMAYAN İNSAN İYİ İNSAN OLAMAZ

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla