YASEMİN / 27.05.2023 12:41

Kenan İmirzalıoğlu'ndan "aile" açıklaması! "Tamamlanmış gibi hissediyorum"

Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunuculuğunu yaptığı, NTV ekranlarında yayınlanan TV programı "Ahmet Mümtaz Taylan ile Empati"nin geçtiğimiz günlerdeki konuğu ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu oldu. Taylan'ın sorularını içtenlikle yanıtlayan İmirzalıoğlu, aile olmanın kendisinde hissettirdiği duygulardan bahsetti.

"TAMAMLANMIŞ HİSSEDİYORUM"

2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile nikah masasına oturan ve 2020 yılında ilk çocukları Lalin'i ve 2022 yılında kızları Leyla'yı kucaklarına alarak baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu, Taylan'ın "aile olmayı nasıl tanımlıyorsun?" sorusuna işte böyle cevap verdi:

"Aile olmak çok güzel, aile olmak... İlk başta böyle eşimi buluncu tamamlanmış gibi hissediyordum. Sonra çocuk olunca; şimdi tamamlandım gibi bir duygu geldi, asıl buymuş diye... 4 kişi olunca, müthiş, bu harikaymış gibi bir şey oldu."

ÜÇÜNCÜ ÇOCUK AÇIKLAMASI

İmirzalıoğlu'nun cevabının üzerinde Taylan'ın "3 daha mı iyi yani?" sorusuna ise "bilmiyorum" cevabını veren İmirzalıoğlu, sorunun eşi Sinem Kobal'a sorulması gerektiğini belirtti. 

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla