YASEMİN / 31.05.2023 14:37

Serenay Sarıkaya'dan Aile'nin sezon finaline özel röportaj! Partneri Kıvanç Tatlıtuğ hakkında yorumu...

Aile dizisinin başrol oyuncularından olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya dizinin sezon finali için verilen yemekte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şıklığıyla da dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, tüm soruları samimi bir şekilde cevap verdi.

KIVANÇ TATLITUĞ VE DİZİ HAKKINDAKİ YORUMLARI!

Tv 100 Magazin Hattı muhabiri Onur Üçkarışoğlu'nun "Sezon nasıl geçti?" sorusuna cevap veren Sarıkaya "Güzel geçti valla... Çok keyifliydi, güzel bir aile olduk gerçekten... Bugün de son bölümünü izleyeceğiz beraber. Her şey yolunda, ikinci sezon da inşallah aynı hızla devam edecek." ifadelerini kullandı. Partneri Kıvanç Tatlıtuğ için de konuşan başarılı oyuncu "Uzun zamandır birlikte rol almak istediğim bir oyuncu arkadaşımdı, çok mutluyum ben de onunla böyle bir işte rol paylaştığım için..." dedi.

"NEŞELİ , HUZURLU BİR İNSANIM..."

Aile dizisinde oynadığı Devin karakteriyle arasında uyum olup olmadığını da açıklayan ünlü oyuncu "Çok gergin bir insan olduğumu söyleyemem. Neşeli bir insanım, huzurlu bir insanım... Çok aksiyonum da yok biliyorsunuz evden işe, işten eve..." ifadelerini kullandı.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla