YASEMİN / 14.07.2023 10:04

Serdar Ortaç az kalsın evi yakıyordu! Canlı yayında fark etti

Uzunca bir zamandır MS hastalığı ile savaşan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konserlerinin yanı sıra evde geçirdiği vakitlerde sosyal medyada sık sık aktif oluyor. Paylaşımlarının yanı sıra sosyal medya üzerinden açtığı canlı yayınlarla da sürekli gündem olan Ortaç, son yayınında az kalsın evi yakıyordu.

AZ KALSIN EVİ YAKIYORDU!

Hastalığı sebebiyle zamanının büyük çoğunluğunu evinde geçiren ünlü şarkıcı sık sık canlı yayınlar açarak hayranlarıyla sohbet ediyor. En son açtığı hayranlarının sorularını yanıtlayan Ortaç, bir takipçisinin kendisini uyarmasının üzerine ocağın açık kaldığını fark etti. Bunun üzerine ocağı kapatmaya giden Ortaç "Ocak mı ötüyor acaba? Ocak açıkmış... Allah razı olsun. Az kaldı evi yakacaktık" dedi.

SIRADAKİ VİDEO
  • zafer gülten 14.07.2023 12:39 /

    bu ibretlik bir olaydır--zenginler,malı mülkü olanlar görsün ve ibret alsın....ne oldum demeyip ne olacağım desinler...bir zamanların o meşhur,bir konserden,bir beste yapımından milyonlar kazanan yakışıklı sanatçısı ne hale gelmiş,değil beste yapıp şarkı söylemek,konser vermek,evdeki ocağı kapamaktan aciz olmuş.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla