YASEMİN / 17.07.2023 14:09

Burcu Esmersoy'dan düğün açıklaması! Bodrum'daki evinin kapılarını açan ünlü sunucu...

İş insanı Nazım Akmandil ile yakında zamanda nikah masasına oturacak olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, youtube üzerinden yayınlanan "Bi Dolaplar Çeviriyoruz" adlı programın konuğu oldu. Bodrum'daki evinin giyinme odasını ünlü tasarımcılar Derya Balkan ile Özgür Yüksel'e açan ünlü sunucu düğünü hakkında sürpriz açıklamalarda bulundu.

3 DÜĞÜNE 5 GELİNLİK

Sunucuların "Senin gelinliğin çok merak ediliyordur, insanlara yön verirsin" demelerinin üzerine 3 düğün yapacağını ve 5 gelinlik giyeceğini söyleyen Esmersoy düğünü hakkında şöyle konuştu:

"Şu ana kadar giydiğim gelinliklerde yanlış yapmadım herhalde. Bu sefer de yapmam diye düşünüyorum. Tasarımcımın after parti için bana güzel bir sürprizi olacak galiba. Ailemiz ve yakın arkadaşlarımızla 1-3 Eylül arasında İtalya'da bir düğün yapacağız. Bir sürü arkadaşımız olduğu için İstanbul'da ve Bodrum'da da olacak. İtalya'da evlilik teklifini aldığım yerde evleneceğiz. Nazım'la ilk birlikte olmaya başladığımız günden beri evleneceğimizi biliyordum. Bodrum'da nikah öncesi erkek ve kadının bekarlığa vedası gibi bir şey olacak. 5 tane gelinlik giyerim."

SIRADAKİ VİDEO
  • Adnan 17.07.2023 15:28 /

    Görmemişin biri evlenmiş, 5 düğün yapmış.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla