YASEMİN / 31.07.2023 12:04

Anne çocuk arasında diyalog viral oldu! "Camiye şortla gidilmez"

Konya'da cuma namazı için camiye giderken özenle hazırlanan küçük çocuk ile annesi arasında geçen konuşma sosyal medyada viral oldu. "Camiye giderken gömlek ve pantolon giyilir, şort giyilmez. Üstüm başım kirlenmez. Zaten camide seccade var." diyen küçük Alparslan'ın annesiyle diyaloğu gülümsetti.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Birçok sosyal medya kullanıcısı küçük çocuğun bu hareketine; "Dini terbiyeyi çok güzel alıyor kuzum... MaşaAllah paşama", "Maşallah ağaç yaşken eğilir dedikleri bu olsa gerek. Sizi tebrik ediyorum", "Senin kılacağın namaza kurban olurum yakışıklı maşallah ağaç yaşken eğilir zamanında verilen dini eğitim ömür boyu sürüyor, "Maşallah Allah bağışlasın nazarlardan korusun. Sizin gibi doğru eğitim verenler kalabalık çekirdek aile olsun amin", "Masallah barekallah Cami adabınıda biliyor güzel kuzu, Allahım nazardan esirgesin", "Maşallah barekallah, görgülü kuşlar gördüğünü işler", Maşallah güzel ömürlü olsun. Rabbim ailesine bağışlasın. Ne mutlu Allah böyle bir evlat vermiş. Bu evlada guzel anne baba vermiş. Allah'ım ayırmasın.", "MasaAllah laguvvete illa billah,ne güzel eğitim tebrik edilesi,Rabbim sizin gibi annelerimizin sayısını arttırsın,Rabbim evladiniza sağlık afiyet versin dininde sabit kaim eylesin,öperim o gül yanaklarindan", "Yüz bin kere maşallah maşallah maşallah küçük yaşta dinimizi çok güzel ogretiyorsunuz Rabb'im ömrünüzün sonuna kadar daim etsin" yorumunda bulundu. 

SIRADAKİ VİDEO
  • Yavuz 01.08.2023 01:12 /

    Maşallah. Allah analı babalı ve huzurlu büyütsün inşallah

  • Macit AKYÜZ 31.07.2023 14:40 / 2 kişi beğenmiş /

    Maşallah maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın ömrü boyunca İslam'la yaşasın inşaallah cennet kuşu

  • tatar 31.07.2023 14:35 / 2 kişi beğenmiş /

    Camiye şortla gelen koca koca adam müsveddelerine duyurulur

  • Gurbetçi 31.07.2023 14:26 / 1 kişi beğenmiş /

    Maşallah, güzel çocuk.

  • hknslh 31.07.2023 13:56 / 1 kişi beğenmiş /

    öyle gidilmez böyle gidilmez şu giremez bu giremez diye diye camiler iyice boşaldı. özellikle çocuklara lütfen şart koşmayın, korkutmayın bırakın camiye girsin oyun oynasın.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla