MasterChef Sergen uyuyakalınca olanlar oldu! Şeflerin tavrı tepki çekti...

MasterChef programında yarışmacılar arasında yer alan Sergen'in uyuyakalıp programa geç kalması damga vurdu. Şeflerin yarışmacıyı gülerek karşılaması izleyicilerden tepki topladı.

MasterChef’te bu hafta Kırmızı Takım kaptanı olan Kıvanç ve Mavi Takım kaptanı olan Azize’nin kurduğu takımlar arasında mücadele gerçekleşiyor. Mavi Takım yarışmacılarından olan ve çıkışlarıyla dikkat çeken Sergen’in uyuyakalıp yarışmaya geç gelmesi izleyiciler tarafından tepkiyle karşılandı.

Jüri üyeleri arasında Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın yer aldığı MasterChef’te dün akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Tüm şeflerin yayına başladığı sırada uyuyakalan Sergen programa sonradan dahil oldu.

Alkışlarla karşılaşan Sergen'e Somer Şef gülerek, "Hepimizden sonra çıkıyor, bravo Sergen bravo" dedi.

Sergen ise "Şefim valla uyuyakaldım" yanıtını verdi. Yarışmacılardan bazıları Sergen'i alkışlayarak karşıladı.

TEPKİ YAĞDI!

Sosyal medyada yarışmanın izleyicileri "Başkası olsa ceza verirlerdi, bir ödül vermedikleri kaldı", "Geçen gün yorulduğu için oturan Barbaros azarlandı", "Rahatlık başını almış gidiyor", "Bence şeflerden birinin akrabası", "Kimin yakını kimin yeğeni bu adam" yorumlarını yaptı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

KargaKardeş 8 ay önce

Hep uyuki; arkadaşlarına karşı ukela ve üst perdeden kurduğun konuşma tarzına katlanmak zorunda kalmayalım.

Mehmet Doğan 8 ay önce

Eski ciddiyet kalmadı.

Rumeli Köftecisi 8 ay önce

Sergen; Tekirdağ'dan yazıyorum. İtici davranışların yarışma ve ticari hayatın için zararlı. Kendine gel, ADAM OL