YASEMİN / 29.08.2023 15:24

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan boşanma nedenlerini ilk kez anlattı: "Kumar oynuyordu ve..."

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın yıllar önce klip çekimi sırasında tanıştığı ve 2014 yılında nikah masasına oturduğu eski eşi İrlandalı model Chloe Loughnan'dan yıllar sonra gelen itiraflar şaşırttı. 2019 yılında ünlü şarkıcıdan tek celsede boşanan ve yollarını ayıran Chloe Loughnan konuk olduğu bir programda boşanma nedenleriyle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

BOŞANMA NEDENLERİNİ İLK KEZ AÇIKLADI

Ortaç'ın kumar ve kötü konuşma alışkanlıkları olduğu için kendisinden bir çocuk sahibi olmak istemediğini ve boşandığını söyleyen İrlandalı model yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"Biz 4 sene önce boşandık ve ben bu zamana kadar konuşmak istemedim. Yanlış haberler biter diye sustum ama ben de bir insanım. Evliyken benimle güzel konuşurken boşanınca kötü konuşmaya başladı. Biz tek bir avukatla anlaşmalı olarak boşandık. 8 senemi verdim ve hiçbir şey istemedim. Benim ırkımda boşanmak olmadığını çok sabrettim ve terapi aldım. Hiçbir zaman boşanmayı düşünmedim, ailem de bunu kabul etmez. Her gün ağlıyordum ama dışarıya yansıtmadım. Eski kocam kumarı benden daha çok sevdi. Oynamaması için her şeyi yaptım. Evlenmeden önce kumar oynamamasını söylemiştim. Bu yüzden riske girmemek için çocuk yapmadım. Kendimi evimde rahat hissetmedim ve güvenmedim. Serdar benim takılarımı satarak kumar oynuyordu. Bütün evlilikte kavgalar olur ama bizim kavgalarımız normal değildi. Evliliğin ilk günlerinde tartıştığımız ona cevap verirdim ama zamanla beni bastırdığı için cevap vermiyordum. Dışarıda bile tartıştığımız etrafımızdaki insanlar bize bakıyordu"

"HASTANEDE BENİ YALNIZ BIRAKINCA BOŞANMA KARARI ALDIM"

2018 yılında bir trafik kazası geçiren ve adeta ölümden dönen Loughnan, o süreçte Ortaç'ın kendisine hiçbir şekilde yardım etmediğinden ve kötü sözler sarf ettiğinden bahsetti. Bu süreçte boşanma kararı aldığını söyleyen Chloe "Sabrım kalmadı ve çocuk yapmak istediğim için mecburen boşandım. Ben kimsenin evine haciz göndermedim. Eski kocamdan para alamıyorum. Ayrıldıktan sonra kıyafetlerimi bile alamadım. Ne ev ne araba istedim. Sadece topladığım eşyalarımı göndermesini istedim ama onu bile yapmayarak başkalarına vermiş. Sırf ben geri dönmedim diye. Miami'de çok kötü bir kaza geçirdim ve yalnız kaldım. Ben onu hastalığında hep yanındaydım, istediği her şeyi yaptım. Evlilik böyle olamaz. Boşanmayı da kaza sonrası hastanede kalırken verdim. Geçirdiğim kazada belim dahil birçok yeri kırıldı, yüzümün bir tarafı neredeyse yok. Serdar'ı görüntülü aradığımda bana 'eskisi kadar güzel olamayacaksın. Sana iyi oldu, beni burada yalnız bıraktın' diyordu. Boşanmak isteyince de 'ben de seni istemiyorum. Bak ne hale geldin, yüzün çirkinleşti' dedi." ifadelerini kullandı.

 

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla