YASEMİN / 24.11.2023 14:06

Acun Ilıcalı o Masterchef yarışmacısı için talimat verdi! Tavırlarından rahatsız oldu

Sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde garip bir olay yaşandı. Yemeğine fazla tuz atıldığını iddia eden yarışmacı Dilara'nın gösterdiği tepki sonrası çıkan tartışmaya şefler de dahil oldu. Olayın ardından Dilara'nın yemeğe kendisinin tuz attığı ortaya çıktı.

ACUN ILICALI'DAN TALİMAT GELDİ!

Dilara'nın arkdaşlarına karşı suçlamaları ve tavırları sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem olurken izleyicilerden de tepki topladı. Magazingil isimli Instagram hesabının haberine göre; ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Dilara'nın tavırlarından rahatsızlık duydu ve takım arkadaşlarına tuzlu yemek yaparak ihanet eden Dilara'nın yarışmada yer almasını istemediğini ekip arkadaşlarıyla görüşerek bildirdi. Yapım ekibinden gelen henüz resmi bir açıklama ise bulunmuyor.

SIRADAKİ VİDEO
  • Mehmet DOĞAN 24.11.2023 14:44 /

    Yemeğine fazla tuz atan ayarı kaçıran birçok yarışmacı oldu. Bunların da tabağı geçmedi. Eğer eleme potasında ise elendi. arkadaşlarının yemeğine fazla tuz atması yarışma konsepti gereğince mümkün gözükmüyor. Acun Bey'de kolay kolay bu tür durumlara başvurmaz. Hayırlısı olsun...

  • musa 24.11.2023 14:44 / 1 kişi beğenmiş /

    Dilara kendinden baskasini begenmeyen birisi

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla