Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Meryem'i Deniz Çakır samimi açıklamalarda bulundu!

Tiyatro ve televizyon oyuncusu Deniz Çakır, Etiler'de objektiflere yansıdı Ünlü oyuncu evliliğine ve kariyerine dair samimi açıklamalar yaptı.

Kadın İsterse dizisinde Alev karakteriyle ilk kez ekranlarda oyunculuk yapmaya başlayan Deniz Çakır, Yaprak Dökümü dizisindeki Ferhunde rolüyle hafızalara kazınmıştı. 2015-2018 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem rolüyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu, eylül 2023'te iş insanı Bilgehan Baykal ile dünya evine girdi. Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Çakır, samimi açıklamalarda bulundu.

Deniz Çakır ve eşi Bilgehan Baykal

Deniz Çakır ve eşi Bilgehan Baykal

"EVLİLİĞİMİZ ÇOK GÜZEL GİDİYOR"

Birkaç ay önce evlenen 43 yaşındaki oyuncu, 2023'ün kendisi için güzel bir sene olduğunu söyledi ve "Âşık oldum, evlendim... Benim için güzel bir seneydi, hastalıkları saymazsak. Ama 2024’te her şeyden çok barış diliyorum. Eşimle hâlâ sevgili gibiyiz. Evliliğimiz çok güzel gidiyor, çok mutluyuz." dedi.

Deniz Çakır

Deniz Çakır

"AŞK HİKAYESİ İSTEMİYORUM"

Devam eden tiyatro oyunun yanı sıra televizyon için senaryolar da okumaya devam eden Çakır, sözlerine şöyle devam etti: "Alışılmışın dışında, sırada aşk hikâyesi projesinde yer almak istemiyorum. Yaşıma uygun, bu ülkedeki kadınların duruşuna dair bir proje olsun istiyorum. Oyunculuk çok severek yaptığım bir iş o yüzden iz bırakan bir projede yer almak istiyorum."

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti Cevap Ver Türkiye yarışması ile ekranlara dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti Cevap Ver Türkiye yarışması ile ekranlara dönüyor!
Ceyda Düvenci ile evliliğini bitiren Bülent Şakrak şehir hayatını terk etti!

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci ile evliliğini bitiren Bülent Şakrak şehir hayatını terk etti!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0