Burcu Biricik anne olmak için gün sayıyor! Doğumu nerede yapacağını açıkladı

Anne olmak için gün sayan ünlü oyuncu Burcu Biricik, bir mekandan çıkarken kameralara yakalandı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Biricik, doğumu nerede yapacağını açıkladı.

Beni Böyle Sev dizisi ile şöhret basamaklarını bir bir tırmanan ünlü oyuncu Burcu Biricik son dizisi Camdaki Kız'la dikkat çekti. Özel hayatıyla da merak konusu olan Burcu Biricik, 2016 yılında Emre Yekin'le dünyaevine girdi. Şimdilerde 5,5 aylık hamile olan ve bir kız çocuğu dünyaya getirmek için gün sayan oyuncu, doğum öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYEDE DOĞUM YAPACAK"

Bir mekan çıkışı soruları yanıtlayan Biricik, hamilelik süreciyle ilgili olarak "İsim üzerinde düşünüyoruz, doğum Türkiye'de gerçekleşecek, tamamen yerli ve milli olacak." şeklinde konuştu.

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Gülsev 1 ay önce

Burcu'yu neden çok sevdigimi bir kez daha anladım