Ateşböceği 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Barış ve Aslı için...

Ateşböceği Star TV ekranlarında yayınlanan son bölümü duygu dolu anlara sahne oldu. Peki, merakla beklenen Ateşböceği 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8.bölümde neler oldu?

Star TV’nin sevilen yaz dizilerinden Ateşböceği’nde dün akşam hüzün vardı. Teo’nun peşinden gittikleri yolculukta birbirlerini yakından tanıyan Aslı ve Barış için farklı bir döneme girildi. Aslı geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Aslı’ya iyiden iyiye bağlanan Barış ise korkuları yüzünden onu yanından uzaklaştırmak için elinden ne geliyorsa yaptı. Aslı ise bu işten kolay vazgeçmeyeceğini gösterdi. Her ikisi de arafta kalmanın karışıklığı ile boğuşurken yeni bölümde neler olacağı takipçiler tarafından merak konusu oldu. Peki, Ateşböceği 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği 9.bölüm fragmanı!

Ateşböceği 9.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde başarılı oyuncular Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in olduğu Ateşböceği’nin yeni bölümü 24 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

ateşböceği

ateşböceği

Ateşböceği yayınlanan son bölümde neler oldu?

Yeni bir başlangıç mümkün mü?

Teo’nun izinden çıktıkları yolculukta baş başa kalma fırsatını yakalayan Barış ve Aslı yeni bir döneme adım attılar. Bu yolculuk hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Barış için karanlık bir dönem başlamıştır. Gerçeklerle yüzleşmek Barış'ın arafta kalmasına neden olur Aslı her şeyden habersiz Barış'ı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir. Yaşananlar yeni başlangıçlara mı açılacak yoksa geri dönülmez pişmanlıklara mı neden olacaktır? Hepsinin cevabı her Perşembe Star TV’de olan Ateşböceği’nde…

BİR YORUM YAPIN 1

Hatice 6 yıl önce

Tam bir ask dizisi.saf temiz,eglenceli ve oyuncular cok basarili.mutlaka devam etmeli.basarilarinin devamını diliyorum.diziyi cok seviyoruz.

Toplam 1 beğeni