Meryem 6.bölüm izle! Meryem 7.bölüm fragmanı! Kazanın detayları ortaya çıkıyor...

Kanal D Meryem dizisi yine nefes kesen bir bölümle geldi. Meryem 6.bölümde Savaş şok gerçekleri ortaya çıkarmaya başlıyor. İşte, Meryem 7.bölüm fragmanı...

Kanal D'nin sevilen dizisi Meryem'de sırlar açığa çıkmaya başlıyor. Meryem'in masum olduğuna inanan Savaş, Savcı Oktay'a dair şüphelerini ortaya çıkarmak için kolları sıvıyor. Meryem'in de Oktay'a olan inancı gittikçe azalırken, Oktay'ın köşeye sıkıştığını görüyoruz. Peki, Savaş kazanın ardındaki gerçekleri öğrenebilecek mi? Meryem 6.bölümün ardından, Meryem 7.bölüm fragmanı da çıktı. İşte, detaylar...

Meryem 7.bölüm fragmanı:

Savaş'ın inatçı tavrıyla gerçekler gün yüzüne çıkmaya eder. Burcu'nun bulduğu bilgiler, işlerin yönünü değiştirecektir. Meryem ise Oktay'ın kendinden bir şeyler sakladığın artık daha çok inanmaya başlar. Elindeki dosyayla Oktay'a hesap sorar.

Meryem 7.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan ve Cemal Toktaş'ın yer aldığı Meryem 7.bölüm 13 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

Meryem 6.bölüm izlemek için tıkla!

Meryem son bölümde neler oldu?

Savaş, Oktay’ın gizli ilişkisini ortaya çıkarıyor!

meryem son bölüm

meryem son bölüm

Savaş, kendisi gibi mağdur olan Meryem’e yardım etmekte kararlıdır. Meryem’in gerçekleri görmesi için uğraş veren Savaş, onu Oktay konusunda uyarır. Oktay’ın kirli işlere karıştığını ve rüşvet aldığını iddia eden Savaş, Meryem’e bunu kanıtlamak için uğraş verir. Oktay’ın babası Yurdal Sargun’la birlikte çalıştığını söyleyen Savaş, Meryem’in ona daha fazla inanamamasına çaba sarf eder.

Meryem ise artık Oktay’ın davranışlarının sorgulamaya başlamıştır. Her adımını takip eder ve Oktay ile bir kez daha karşı karşıya gelirler. Meryem, sevgilisi Oktay’a inanmamaya başlar. Oktay’a inanacının kalmadığını itiraf eden Meryem’in kimseye güveni kalmaz. Bu yolda tek yoldaşı kendisi gibi yaşanan kazada en büyük yarayı alan Savaş’tır.

İntikam ve iyilik arasında gidip gelen Savaş ise son hamlesini yapar. Polis sorgusunda uzun zamandır peşinde olduğu bir durumu açıklar. Oktay ile düşman olan Savaş, tüm okları ona çevirecek bilgiyi itiraf eder.

BİR YORUM YAPIN 0