Kalbimdeki Deniz 38.bölüm fragmanı! Kalbimdeki Deniz son bölümde Mirat'a hapis şoku!

Fox TV'nin sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz yeni bölümde de Alihan'ın yakısı devam ediyor. Nefes kesen Kalbimdeki Deniz 37.bölümün yayınlanmasının ardından ise, Kalbimdeki Deniz 38.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kalbimdeki Deniz son bölümde; Mirat’a saldırarak herkesten tepki alan Alihan, Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirir ve Mirat'tan özür diler. Ancak artık kozlarını gizli oynamaya karar verir. Mirat'a hain bir plan yapan Alihan, Deniz'e yaklaşmak için çabalasa da, bu boşuna olacaktır. Kalbimdeki Deniz 37.bölümün ardından, merakla beklenen Kalbimdeki Deniz 38.bölüm fragmanı da geldi.

Kalbimdeki Deniz​ 38.bölüm fragmanı

Kalbimdeki Deniz​ 38.bölüm ne zaman?

Başrollerinde Özge Özberk, Kutsi, Hakan Eratik gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kalbimdeki Deniz 38.bölümüyle 30 Eylül Pazar günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında...

Kalbimdeki Deniz​ 37.bölüm izlemek için tıkla!

Kalbimdeki Deniz son bölümde neler oldu? Kalbimdeki Deniz​ 37.bölüm özeti...

kalbimdeki deniz son bölüm

kalbimdeki deniz son bölüm

Mirat’a saldırarak herkesten tepki alan Alihan, Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirir ve özür dahi diler. Ama Mirat karşısında ezilmenin hıncını çıkarmak için kalleşçe bir tuzak kurmaktan da geri kalmaz. Fikriye’yi kaybetmekten korkan Turgut sürpriz bir hamle yaparken, Şebnem de Hülya’dan intikam almak için Artun’la bir anlaşma yapacaktır. Bu arada Diyar ve Serdem’i bekleyen tehlike ise adım adım yaklaşmaktadır. Mustafa her yerde karşılaştığı Yosef’in Alihan’la da samimi görüşmesine katlanamaz. Ece onu yatıştırmak için babasıyla tanıştırır ama işler Mustafa’nın hayal ettiği gibi gitmez. Mirat’ı daha iyi tanımak için Ece’yle samimiyeti ilerleten Yosef ise tehlikeli bir adım atar.

BİR YORUM YAPIN 0