Ateşböceği 14.bölüm fragmanı! Aslı ve Barış'ın ayakları yerden kesiliyor...

Star TV ekranlarında yayınlanan Ateşböceği 13.bölüm seyirci karşısına çıktı. Nefes kesen Ateşböceği 13.bölümde Aslı ve Barış nihayet muratlarına erdiler. Ancak aralarındaki büyük sır, birlikteliklerinin üzerine kara bulut gibi çöktü. Ateşböceği son bölümün ardından, merakla beklenen Ateşböceği 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği 13.bölümde, her şeye rağmen beraber olan Aslı ve Barış bulutlar üzerindedir. Bu durumu kabullenemeyen ve Hakan'dan faydalanan İlayda, büyük sırra gittikçe yaklaşır. Her an Aslı ve Barış'ın karşısında olan Cavidan kartlarını açık oynamaya karar verir. Aslı'nın karşısına geçerek ona ağır ithamlarda bulunacakken; Aslı'dan hiç beklemediği bir yanıt gelince şok olur. Peki, Ateşböceği 13.bölümün ardından, merakla beklenen Ateşböceği 14.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ateşböceği 14.bölüm fragmanı

Ateşböceği 14.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in yer aldığı Ateşböceği 14.bölüm 8 Ekim Pazar günü saat 20:00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Ateşböceği 13.bölüm izlemek için tıkla!

Ateşböceği son bölümde neler oldu? Ateşböceği 13.bölüm özeti...

ateşböceği 13 bölüm

ateşböceği 13 bölüm

Aslı ve Barış'ın ayakları yerden kesiliyor...

Saklı duyguların ortaya çıkmasıyla Aslı ve Barış'ın ayakları yerden kesilir. Artık her şeye rağmen birliktedirler. Onlar kendi aşklarının peşinden giderken, yenilgiyi kabullenemeyen İlayda, Barış'ı ele geçirmek için Hakan’ın sırrını daha derinden araştırmaya başlar. En başından beri bu ilişkiye onay vermeyen Cahide ise en sonunda Aslı'ya haddini bildirmeye karar verir. Fakat Aslı'nın cevabı Cahide'nin hiç beklemediği bir savaşın kapılarını açacaktır.

BİR YORUM YAPIN 0