Yemin dizisi 36. bölüm özeti! Yemin dizisi 36. bölümde yaşanacaklar!

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Yemin'in 36. bölüm özeti yayınlandı. Pazartesi akşamı yayınlanacak olan bölümde, tarihi değiştirilmiş miras belgelerini bulan Emir, Reyhan'ın kendisiyle para için evlendiğini düşünmeye başlar. İşte Yemin dizisinin 36. bölümünde yaşanacaklar!

Kanal 7'nin ilgiyle takip edilen iddialı dizisi Yemin'in 36. bölüm özeti yayınlandı. Başrolünde Özge Yağız ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı Yemin’in Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde, tarihi değiştirilmiş miras belgelerini bulan Emir, Reyhan'ın kendisiyle para için evlendiğini düşünmeye başlar. İşte Yemin dizisinin 36. bölümünde yaşanacaklar!

YEMİN 36. BÖLÜM ÖZETİ

Yemin dizisi

Yemin dizisi

Miras belgeleri üzerine oynanan oyun amacına ulaşmaya başlar. Tarihi değiştirilmiş miras belgelerine ulaşan Emir, büyük bir hayal kırıklığının içerisine düşer. Reyhan'a karşı önyargıya kapılmaya başlayan Emir'in bu tavırları, Reyhan'ı ikileme düşürür.

Öte yandan Soner’in Leyla’ya ilgi duyması ve onunla evlenmek isteği Kemal’in sinirlerini bozar. Bu durum çevredekilere Kemal'in duygularını sorgulatmaya başlar.

BİR YORUM YAPIN 1

yildiz 4 yıl önce

Cok guzl