YASEMİN / 10.02.2023 11:44

Mehmet Suavi Saygan yardım için Hatay'a gitti! Kızılay mutfağından anbean paylaştı

Türkiye'nin 10 ilinde yaşanan sarsıcı depremlerin ardından yardım çalışmalarına devam eden Kızılay, Ahbap gibi yardım kuruluşlarına ünlü isimlerden destekler gelmeye devam ediyor. Bu destek veren isimlerden biri de ünlü şarkıcı Mehmet Suavi Saygan oldu.

HATAY'A GİTTİ, KIZILAY'IN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Yardım çalışmaları için Hatay'a giden Suavi, Kızılay'ı ziyaret ederek yardım çalışmalarını anlattı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Kızılay, Yardım çalışmaları için Hatay'a gelen  @Suavi_Suavi, Kızılay Mutfağımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı anlattı.

"EMEKLERİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM"

Kızılay mutfağında yemek yapılırken video çeken Saygan, şöyle konuştu:

"Öncelikle, tüm ülkeye, depremde büyük bedel ödeyen herkese, halkımıza sağlık diliyorum ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşamını yitirmiş insanlara da rahmet diliyorum. Serinyol'dayım... Kızılay ekibini ve burada çalışan ekibi ve burada pişen yemekleri dağıtan arkadaşlarımla yan yanayım. Serinyol'da merkezi bir çalışma yürütüyoruz. Burada yemek siparişlerine ilişkin sabah, öğle ve akşam ihtiyaçlarına ilişkin biz de kendi sayımızı belirtmek üzere gelmiştik. Ancak arkamda gönüllülük temelinde yürütülen, aşçıların örgütlü yapılarından da pay alan herkesin gönüllü olarak katılmış olduğu büyük bir organizasyon var... Burada çalışan dostlarımı emeklerinden dolayı kutluyorum"

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla