Mehmet Suavi Saygan yardım için Hatay'a gitti! Kızılay mutfağından anbean paylaştı

Türkiye'nin 10 ilinde yaşanan sarsıcı depremlerin ardından yardım çalışmaları devam eden Kızılay, Ahbap gibi yardım kuruluşlarına ünlü isimlerden destekler gelmeye devam ediyor. Bu destek veren isimlerden biri de Mehmet Suavi Saygan oldu. Hatay'daki Kızılay mutfağına giden Saygan, yardım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şu ana kadar açıklanan rakamlarla 18 bin 342 kişini hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından yardım kuruluşları depremzedelere ve kurtarma ekiplerine desteklerini vermeye devam ediyor. Yardım kuruluşlarının yanında birçok vatandaş ve ünlü isim de depremzedeler için harekete geçti. Ünlü şarkıcı Mehmet Suavi Saygan da depremzedelere olan desteğini göstermek adına Türk Kızılay'ını ziyaret ederek orada yapılan çalışmaları anlattığı bir video çekti. Kızılay'ın bu zorlu süreçteki mücadelesini anlatan Suavi, ekibin çalışma prensibini anlattı.

Mehmet Suavi Saygan

Mehmet Suavi Saygan

Gamze Erçel ile Caner YıldırımİLİŞKİLİ HABERGamze Erçel ile Caner Yıldırım'dan koruyucu aile başvurusu! Depremden kurtulan bir bebeğin...

HATAY'A GİTTİ, KIZILAY'IN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Yardım çalışmaları için Hatay'a giden Suavi, Kızılay'ı ziyaret ederek yardım çalışmalarını anlattı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Kızılay, "Yardım çalışmaları için Hatay'a gelen @Suavi_Suavi, Kızılay Mutfağımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı anlattı." ifadelerini kullandı.

"EMEKLERİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM"

Kızılay mutfağında yemek yapılırken video çeken Saygan, şöyle konuştu:

"Öncelikle, tüm ülkeye, depremde büyük bedel ödeyen herkese, halkımıza sağlık diliyorum ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşamını yitirmiş insanlara da rahmet diliyorum. Serinyol'dayım... Kızılay ekibini ve burada çalışan ekibi ve burada pişen yemekleri dağıtan arkadaşlarımla yan yanayım. Serinyol'da merkezi bir çalışma yürütüyoruz. Burada yemek siparişlerine ilişkin sabah, öğle ve akşam ihtiyaçlarına ilişkin biz de kendi sayımızı belirtmek üzere gelmiştik. Ancak arkamda gönüllülük temelinde yürütülen, aşçıların örgütlü yapılarından da pay alan herkesin gönüllü olarak katılmış olduğu büyük bir organizasyon var... Burada çalışan dostlarımı emeklerinden dolayı kutluyorum"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Ülkeci 1 yıl önce

Teşekkürler Suavi