YASEMİN / 14.04.2023 16:25

Orhan Kılıç ve Selen Görgüzel'den şiddet itirafları! Açıklamaları şoke etti

Youtube üzerinden yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının konukları şarkıcı Selen Görgüzel ve ünlü oyuncu Orhan Kılıç samimi itiraflarda bulundu. İkilinin yıllar öncesinde yaşadıkları şiddet açıklamaları herkesi şaşkına çevirdi.

"ALMANYA'DA KADIN ŞİDDETİNDEN POLİSE SIĞINAN İLK ERKEĞİM"

Yıllar önce Almanya'ya giden fakat orada gördüğü şiddet sebebiyle Türkiye'ye döndüğünü söyleyen Orhan Kılıç'ın "Almanya'da 4 sene bir Alman kadınla birlikteydim. Ayrılmak istedim ama o istemedi. Almanya'da kadın şiddetinden polise sığınmış ilk erkeğim ve kendimle gurur duyuyorum. Ben polise sığındım orada. O sırada Devlet Tiyatrosu'nda çalışıyordum ve sanat yönetmenim bana 'sana 2 ay izin veriyorum ve git o kadından kurtul. Ama sakın İstanbul'a gitme o kadın seni bulur, mümkünse Çin'e git' dedi. Kadın benim peşimi bırakmıyordu ve arabasını benim üzerime sürdü." açıklamaları izleyenleri şoke etti.

"İLK EŞİMDEN 6 YIL ŞİDDET GÖRDÜM"

Ailesi tarafından sevgisiz büyütülen bir çocukluk geçirdiğini söyleyen Selen Görgüzel ise geçmişte ilk eşinden gördüğü şiddeti "Acaba eve girerken kafamda kolonya şişesi mi kırılır ya da başka bir şey mi olur? Şiddetin hangi türlüsüne maruz kalırım" ifadelerini kullanarak anlattı. Görgüzel, yaşadığı şiddeti şu sözlerle anlattı: "6 yıl çok şiddet gördüm. Evleri ayırdıktan sonra da farklı bir baskı yaşadım. Ben bu konuyu aşabilmek ve kendimi arındırmak için çok tedaviler gördüm. Evladımın üzülmemesi için bu konuları konuşmak istemiyorum. Zor süreçler yaşadım ama onun da üstesinden geldim. Yaşadığım her şeye teşekkür ediyorum. Kendisiyle çocuğumuz olduğu için irtibatımız devam ediyor. İyi olsun, kötü olmasını istemem. Kızıma hem anne hem de baba oldum. Karşımda bir aşiret vardı şiddet nedeniyle çocuğumla o evden çıkmak kolay değildi. Onunla mücadele etmek çok zordu. Kocaman bir aşiretle başa çıktım."

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla