Orhan Kılıç ve Selen Görgüzel'den şiddet itirafları! Açıklamaları şoke etti

Youtube üzerinden yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının konukları şarkıcı Selen Görgüzel ve ünlü oyuncu Orhan Kılıç samimi itiraflarda bulundu. İkilinin yıllar öncesinde yaşadıkları şiddet açıklamaları herkesi şaşkına çevirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programının geçtiğimiz günlerdeki konukları ünlü oyuncu Orhan Kılıç ile şarkıcı Selen Görgüzel oldu. Gökay Kalaycıoğlu'nun sorularını yanıtlayan ikili samimi itiraflarda bulundu. Yıllar önce maruz kaldıkları şiddetleri anlatan ikilinin söyledikleri izleyenleri şaşırttı.

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece konukları Orhan Kılıç ve Selen Görgüzel

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece konukları Orhan Kılıç ve Selen Görgüzel
,

Zahide YetişİLİŞKİLİ HABERZahide Yetiş'ten üzen itiraf! 9 yıllık evliliğini tek kalemde silip atmış

"ALMANYA'DA KADIN ŞİDDETİNDEN POLİSE SIĞINAN İLK ERKEĞİM"

Yıllar önce Almanya'ya giden fakat orada gördüğü şiddet sebebiyle Türkiye'ye döndüğünü söyleyen Orhan Kılıç'ın "Almanya'da 4 sene bir Alman kadınla birlikteydim. Ayrılmak istedim ama o istemedi. Almanya'da kadın şiddetinden polise sığınmış ilk erkeğim ve kendimle gurur duyuyorum. Ben polise sığındım orada. O sırada Devlet Tiyatrosu'nda çalışıyordum ve sanat yönetmenim bana 'sana 2 ay izin veriyorum ve git o kadından kurtul. Ama sakın İstanbul'a gitme o kadın seni bulur, mümkünse Çin'e git' dedi. Kadın benim peşimi bırakmıyordu ve arabasını benim üzerime sürdü." açıklamaları izleyenleri şoke etti.

Orhan Kılıç

Orhan Kılıç

"İLK EŞİMDEN 6 YIL ŞİDDET GÖRDÜM"

Ailesi tarafından sevgisiz büyütülen bir çocukluk geçirdiğini söyleyen Selen Görgüzel ise geçmişte ilk eşinden gördüğü şiddeti "Acaba eve girerken kafamda kolonya şişesi mi kırılır ya da başka bir şey mi olur? Şiddetin hangi türlüsüne maruz kalırım" ifadelerini kullanarak anlattı. Görgüzel, yaşadığı şiddeti şu sözlerle anlattı: "6 yıl çok şiddet gördüm. Evleri ayırdıktan sonra da farklı bir baskı yaşadım. Ben bu konuyu aşabilmek ve kendimi arındırmak için çok tedaviler gördüm. Evladımın üzülmemesi için bu konuları konuşmak istemiyorum. Zor süreçler yaşadım ama onun da üstesinden geldim. Yaşadığım her şeye teşekkür ediyorum. Kendisiyle çocuğumuz olduğu için irtibatımız devam ediyor. İyi olsun, kötü olmasını istemem. Kızıma hem anne hem de baba oldum. Karşımda bir aşiret vardı şiddet nedeniyle çocuğumla o evden çıkmak kolay değildi. Onunla mücadele etmek çok zordu. Kocaman bir aşiretle başa çıktım."

Selen Görgüzel

Selen Görgüzel

Hadise'nin boşandığı eşi Mehmet Dinçerler ile ilgili itirafı şoke etti! "Ölmek istedim..."

İLİŞKİLİ HABER

Hadise'nin boşandığı eşi Mehmet Dinçerler ile ilgili itirafı şoke etti! "Ölmek istedim..."
Murat Yıldırım'a bol öpücüklü doğum günü kutlaması! Eşi Imane Elbani...

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'a bol öpücüklü doğum günü kutlaması! Eşi Imane Elbani...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0