Hadise'nin boşandığı eşi Mehmet Dinçerler ile ilgili itirafı şoke etti! "Ölmek istedim..."

Ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz aylarda çalkantılı bir şekilde biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. 5 ay evli kaldıktan sonra Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise itiraflarıyla herkesi şaşırttı.

Şarkıcı Hadise geçtiğimiz yıl iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Olaylı bir şekilde boşanmasıyla gündeme gelen Hadise, yeni şarkısı Feryat'ta adeta o günleri anlattı.

"ÖLMEK İSTEDİM, ÖLSÜN İSTEDİM"

Yaklaşık 14.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından şarkının hikayesini paylaşan 37 yaşındaki popçu, sessiz feryadını, "Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım. Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerimden söküp atmak istedim" sözleriyle ifade etti.

"BAĞIRA ÇAĞIRA FERYAT ETMEK İSTEDİM"

Hadise, şarkısını tanıtırken şu ifadeleri kullandı:

"Bu şarkıya kadar sessiz bir feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanın duymadığı. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup, bağıra çağıra feryat etmek istedim. Dinlediğim ilk anda bu şarkının başta benim ve sessiz çığlıkları olan herkesin sesli feryadı olsun istedim. Feryat işte tüm bu hislerle okyanusa açılmayı hayal edip, hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesini anlatıyor."

"BENİM GÜNDEMİMDE YOK"

Yeni şarkısı için "Okyanusa açılmayı hayal edip hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesi" açıklamasını yapan Hadise'nin bu sözleri üzerine eski eşi Mehmet Dinçerler'in sahil kenarından yaptığı paylaşım kafaları karıştırmıştı. Konuyla ilgili kendisine soru gelen Hadise "Benim için kapanan bir konunun hala gündem olması enterasan bir şey, anlıyorum magazin... Ama benim yorum yapacağım bir konu değil artık, benim gündemimde yok." dedi.

Güzel Günler dizisinde üzen veda! Usta oyuncu Seray Gözler diziden ayrılıyor

İLİŞKİLİ HABER

Güzel Günler dizisinde üzen veda! Usta oyuncu Seray Gözler diziden ayrılıyor
Orhan Kılıç ve Selen Görgüzel'den şiddet itirafları! Açıklamaları şoke etti

İLİŞKİLİ HABER

Orhan Kılıç ve Selen Görgüzel'den şiddet itirafları! Açıklamaları şoke etti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

yakup 1 yıl önce

hep reklam - ayrılığı bile yeni şarkısına reklam yapıyor