YASEMİN / 08.05.2023 15:35

"Yargı" sezon finaliyle kafalarda soru işareti bıraktı! Savcı Ilgaz öldü mü?

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi Yargı, dün akşam ekranlara gelen yeni bölümüyle sezon finali yaptı. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan, Uğur Polat, Şükran Ovalı, Hüseyin Avni Danyal gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi 63. bölümüyle sezon finali kararı aldı. Dizinin sezon finalinde ise herkesi şaşırtan bir hamle geldi. Dizide Kaan Urgancıoğlu'nun Savgı ılgaz olarak yer aldığı karakterin ölüm haberi izleyenleri yıktı. Peki Ilgaz Savcı öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? İşte merak edilenler...

SAVCI ILGAZ ÖLDÜ MÜ?

Dizinin son bölümünde yaşanan ölüm herkesi yasa boğmuştur. Dizide beklenmedik bir şekilde yaşanan bu kayıp izleyici de şaşkınlığa uğrattırken Savcı Ilgaz'ın ölümü akıllara Kaan Urgancıoğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmadığı sorularını getirmektedir. Dizide bir yandan Ilgaz Savcı'nın öldüğü gösterilirken son bölümde yaşanan Savcı ve Avukat Ceylin'in buluşması kafalarda soru işareti bırakmaktadır. Kaan Urgancıoğlu'nun sezon finali yapan diziye devam edip etmeyeceğine dair ise henüz net bir bilgi bulunmamaktadır.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kimsenin aklına dahi getiremeyeceği acı son gerçekleşmiştir. Ilgaz’ın haberi cinayet şüphelisi olarak tutulan Ceylin’i mahvetmiştir. Sevdiği adamı son bir kez olsun görme, ona dokunma isteği soruşturmayı yürüten emniyet ve adli makamların iki dudağı arasındadır. Oğlunun ani kaybına Metin’in kalbi daha fazla dayanamaz ve hastaneye kaldırılır. Bu yüzden Çınar’a bugüne kadar taşıdıklarının hepsinden daha büyük bir yük kalır. Ömer’i hiç hesaplamadığı bir gelişme beklerken, Turgut Ali ise kaçış planını adım adım ilerletmekte kararlıdır. Ilgaz’ın dosyasından çekilen Eren Ceylin’i bir an önce içeriden çıkarma telaşındadır. Esas düşmanı fark ettirmeden yakalamak ve Ceylin’i aklamak onun hem mesleki hem vicdani en büyük sınavıdır. Bu uğurda en başından beri mesafeli olduğu Yekta ile iş birliği söz konusu olsa da… Can damarlarından en büyüğü kopan Ceylin, hayata tutunmak için gerçeği bulmak adına elinden ne geliyorsa yapmak için çabalar. Ancak acısının üstünden gelmeye çalışmanın imkansızlığını kabullenmişken, Eren’den gelen bir teklif onu beklemediği bir yere götürecektir.

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla