Kaan Urgancıoğlu Yargı'dan ayrılıyor mu? Savcı Ilgaz öldü mü? Kafa karıştıran sezon finali...

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Aslan, Uğur Polat, Şükran Ovalı gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi Yargı 63. bölümüyle sezon finali kararı aldı. Dizinin sezon finalinde ise herkesi şaşırtan bir hamle geldi. Dizide Kaan Urgancıoğlu'nun Savgı ılgaz olarak yer aldığı karakterin ölüm haberi izleyenleri yıktı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal D ekranlarında 2 sezon boyunca yayınlanan ve yayınlandığı her bölümle reytinglerde zirveyi gören dizi Yargı, dün akşam sezon finaliyle izleyici karşısına geldi. Başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi sezon finaliyle kafaları karıştırdı. Sezon bölümünde yaşanan Savcı Ilgaz'ın ölümü herkesi şoke etti. Savcı'nın ölümüyle yıkılan Ceylin'in halleri izleyiciyi bir yandan kahrederken bir yandan akıllarda soru işareti bıraktı. Dizide yaşanan bu ani ölüm akıllara Savcı Ilgaz olarak yer alan Kaan Urgancıoğlu'nun diziden ayrılacağı yönündeki iddiaları getirdi. Peki Ilgaz Savcı öldü mü? Kaan Urgancıoğlu diziye veda mı ediyor? İşte Detaylar...

Yargı altmış üçüncü bölüm

Yargı altmış üçüncü bölüm

SAVCI ILGAZ ÖLDÜ MÜ?

Dizinin son bölümünde yaşanan ölüm herkesi yasa boğmuştur. Dizide beklenmedik bir şekilde yaşanan bu kayıp izleyici de şaşkınlığa uğratırken Savcı Ilgaz'ın ölümü akıllara Kaan Urgancıoğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmadığı sorularını getirmektedir. Dizide bir yandan Ilgaz Savcı'nın öldüğü gösterilirken son bölümde yaşanan Savcı ve Avukat Ceylin'in buluşması kafalarda soru işareti bırakmaktadır.

Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin

Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin

Yargı Sezon Finali Son Sahne:

KAAN URGANCIOĞLU DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Kaan Urgancıoğlu'nun sezon finali yapan diziye devam edip etmeyeceğine dair ise henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat ünlü oyuncu bir gazeteye yaptığı açıklamada "Bu sezon Ilgaz için hareketli geçti. Mutluluklar da yaşadı, kaybetme korkuları da. Zaman zaman umutsuzluğa düşse de hiç pes etmedi. Keyifle oynadığım bir sezondu. Arka planda, her hafta seyircimizle buluşmamızı sağlayan harika bir ekibimiz var. Onlara teşekkür ediyorum. 3'üncü sezon için de eminim senaristimiz Sema Ergenekon'un harika fikirleri vardır. Şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu yazlar dilerim." ifadelerini kullanarak akıllarda yine soru işaretleri bıraktı.

Kaan Urgancıoğlu

Kaan Urgancıoğlu

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kimsenin aklına dahi getiremeyeceği acı son gerçekleşmiştir. Ilgaz’ın haberi cinayet şüphelisi olarak tutulan Ceylin’i mahvetmiştir. Sevdiği adamı son bir kez olsun görme, ona dokunma isteği soruşturmayı yürüten emniyet ve adli makamların iki dudağı arasındadır. Oğlunun ani kaybına Metin’in kalbi daha fazla dayanamaz ve hastaneye kaldırılır. Bu yüzden Çınar’a bugüne kadar taşıdıklarının hepsinden daha büyük bir yük kalır. Ömer’i hiç hesaplamadığı bir gelişme beklerken, Turgut Ali ise kaçış planını adım adım ilerletmekte kararlıdır. Ilgaz’ın dosyasından çekilen Eren, Ceylin’i bir an önce içeriden çıkarma telaşındadır. Esas düşmanı fark ettirmeden yakalamak ve Ceylin’i aklamak onun hem mesleki hem vicdani en büyük sınavıdır. Bu uğurda en başından beri mesafeli olduğu Yekta ile iş birliği söz konusu olsa da… Can damarlarından en büyüğü kopan Ceylin, hayata tutunmak için gerçeği bulmak adına elinden ne geliyorsa yapmak için çabalar. Ancak acısının üstünden gelmeye çalışmanın imkansızlığını kabullenmişken, Eren’den gelen bir teklif onu beklemediği bir yere götürecektir.

Yargı sezon finali

Yargı sezon finali

Oyuncu Hatice Şendil'in eşinden samimi itiraf! "Hatice'ye sürpriz yapacağım"

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Hatice Şendil'in eşinden samimi itiraf! "Hatice'ye sürpriz yapacağım"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0