YASEMİN / 26.05.2023 13:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde hayatı değişti! Vücudunun %70'i yanan Gökhan Baran'ın açıklamaları

22 sene önce henüz daha 9 yaşındayken bir elektrik akımına kapılarak vücudunun %70'i yanan Gökhan Baran, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında itiraflarda bulundu. Erdoğan sayesinde hayatının değiştiğini söyleyen Baran, Cumhurbaşkanı hakkında "Kahramanım" ifadesini kullandı.

HAYATIMDA İZ BIRAKAN İNSAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR!

Geçirdiği durumdan Erdoğan'ın desteğiyle nasıl kurtulduğunu anlatan Baran Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisine ettiği yardımdan şu ifadelerle bahsetti:

"Vücudumun &70'e yakını yandı. 45 gün koma sürecinden bir şekilde hayata tutundum. Maddi durumumdan dolayı da sonrasında tedavi yaptıramıyorduk. Sayın Cumhurbaşkanımızla yolumuz da tam burada kesişti. Bana 'Evlat geçmiş olsun neyin var?' diye sordu. Tedavimi yaptıramadığımı söyleyince 'Kafanı yorma, her şeyi halledeceğiz' dedi. Ben o şekilde eve koşarak Başbakan'ın beni tedavi ettireceğini söyledim. Çocuk olduğum için pek inanmadılar ama 'hayır söz verdi' dedim. Yarım saat geçmedi evimizin kapısı çaldı. Danışanları 'Sayın Başbakanımızın talimatıyla geliyoruz. Çocuğunuzun tedavilerine başlayacağız.' dediler. Saat 2'yi hemşire geldi 'Başbakan nizamiyeden girmiş geliyor' dedi. Bir baktım Sayın Cumhurbaşkanımız... 'Evlat nasılsın?' dedi. 'Şimdi daha iyiyim Sayın Başbakanım' dedim. Bana mesela 'Sen Cumhurbaşkanını niye bu kadar seviyorsun?' diyorlar. Ben Cumhurbaşkanını herhalde niyesiz seviyorum. Gökhan Baran'ın hayatında iz bırakan bir insan varsa o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sonradan öğrendiğim kadarıyla da devletin kaynağından değil de kendi imkanlarıyla yaptırmış."

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla