Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde hayatı değişti! Vücudunun %70'i yanan Gökhan Baran...

22 sene önce henüz daha 9 yaşındayken bir elektrik akımına kapılarak vücudunun %70'i yanan Gökhan Baran, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında itiraflarda bulundu. Erdoğan sayesinde hayatının değiştiğini söyleyen Baran, Cumhurbaşkanı hakkında "Kahramanım" ifadesini kullandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2002 yılında 9 yaşındayken arkadaşlarıyla oyun onadığı sırada bir elektrik trafosunda 40 bin voltluk akıma kapılan ve vücudunun %70'i yanan Gökhan Baran, katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını nasıl değiştirdiğinden bahsetti. Bugüne kadar 55 tane ameliyat geçiren ve tedavisi halen devam eden Gökhan Baran şimdilerde Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğünde çalışan evli ve 2 çocuk babası bir birey olarak hayatına devam ediyor. Baran, 2004 yılında Konya'da bir okul açılışında o dönemlerde Başbakan olarak görev yapan Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile karşılaşarak hayatında dönüm noktasını yakaladı. Başkan Erdoğan'ın kendisine yaptığı yardımların karşılığında vefasını her seferinde gösteren ve dile getiren Baran, Erdoğan hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Gökhan Baran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Gökhan Baran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

"HAYATIMDA İZ BIRAKAN İNSAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR!"

Geçirdiği durumdan Erdoğan'ın desteğiyle nasıl kurtulduğunu anlatan Baran Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisine ettiği yardımdan şu ifadelerle bahsetti:

"Vücudumun &70'e yakını yandı. 45 gün koma sürecinden bir şekilde hayata tutundum. Maddi durumumdan dolayı da sonrasında tedavi yaptıramıyorduk. Sayın Cumhurbaşkanımızla yolumuz da tam burada kesişti. Bana 'Evlat geçmiş olsun neyin var?' diye sordu. Tedavimi yaptıramadığımı söyleyince 'Kafanı yorma, her şeyi halledeceğiz' dedi. Ben o şekilde eve koşarak Başbakan'ın beni tedavi ettireceğini söyledim. Çocuk olduğum için pek inanmadılar ama 'hayır söz verdi' dedim. Yarım saat geçmedi evimizin kapısı çaldı. Danışanları 'Sayın Başbakanımızın talimatıyla geliyoruz. Çocuğunuzun tedavilerine başlayacağız.' dediler. Saat 2'yi hemşire geldi 'Başbakan nizamiyeden girmiş geliyor' dedi. Bir baktım Sayın Cumhurbaşkanımız... 'Evlat nasılsın?' dedi. 'Şimdi daha iyiyim Sayın Başbakanım' dedim. Bana mesela 'Sen Cumhurbaşkanını niye bu kadar seviyorsun?' diyorlar. Ben Cumhurbaşkanını herhalde niyesiz seviyorum. Gökhan Baran'ın hayatında iz bırakan bir insan varsa o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Sonradan öğrendiğim kadarıyla da devletin kaynağından değil de kendi imkanlarıyla yaptırmış."

"SENİN ALLAHINA KURBAN"

Baran'ın o videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Faik Taşer, Başkan Erdoğan'ı etiketleyerek "Senin Allah’ına kurban" notunu düştü.

 "O BENİM KAHRAMANIM"

Cumhurbaşkanına olan vefasını her fırsatta dillendiren Baran Erdoğan için yaptığı bir başka açıklamada "O benim kahramanım. Benim yeniden doğmama yeniden birey olmama fırsat verdi. Ona hep dua ediyorum. O beni yıllardır yalnız bırakmadı. Benimle hep ilgilendi, durumumu sordu. Çok şükür onun talimatıyla yeniden yaşama bağlandım. Kazadan sonra okulu bırakmış, dışarıya çıkmaya bile utanıyordum. Ama şimdi her işimi kendim yapabiliyorum. Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendisini çok seviyorum. Kendisi benim idolüm. Onu nasıl iyi ve güzel bir insan olduğunu herkese de anlatıyorum. Kendi ellerimle yaptığım teşbihi de hediye olarak kendisine takdim ettim." ifadelerini kullandı.

Gökhan Baran

Gökhan Baran

CHP'nin trolü AK Partili bir kadına ağza alınmayacak küfürler etti!

İLİŞKİLİ HABER

CHP'nin trolü AK Partili bir kadına ağza alınmayacak küfürler etti!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 6

Ayân 10 ay önce

Sadece görünen bir Örnek. Ama bunun da ötesi var. Reis ,Allah ömrüne bereket versin.

mehmet karataş 10 ay önce

neden sevmiyorum çünkü gereğinden çok çaldı doymak bilmedi domuzlardan beter kendi doymadığı gibi etrafındaki hainlerin hepsine göz yumdu

ömer faruk kara 10 ay önce

HAY MAŞAALLAH inan ki gözlerimden yaşlar geldi.Bir başbakan vatndaşına verdiği sözü tutacak ve kendi cebinden masrafları karşılayacak.Hay maşaallah tebarekellah.ALLAH seni sağlık sıhhat afiyet içinde mümkün olsa da 1000 yıl yaşatsa.Bende REİS imizi çok seviyorum.ALLAH korusun muhafaza etsin...

Tuna 10 ay önce

senin vefa borcun var eyvallah, peki zarar görüp işinden, aşından, özgürlüğünden olup haksızlığa uğrayanlar ne yapsın. merak ettim.

Tim 10 ay önce

Allah'ım razı olsun yüreği güzel insan...

Yorumların Tümünü Okuyun