YASEMİN / 30.08.2023 14:50

Kanser teşhisi koyulan eşinin saçlarını kazırken kendi saçını da kazıdı! O anlar duygulandırdı

Meme kanseri teşhisi koyulan Sümeyya hanımın saçlarını kazıması için yardımda bulunan eşi Süleyman Bey eşine destek olmak için kendi saçlarını da kazıdı. O anlar izleyenleri duygulandırdı.

"RABBİMİN İZNİYLE YENECEĞİM"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan genç kadın paylaşımında "Hastalığı öğrendiğim andan itibaren en büyük korkularımız Sahra ile ilgiliydi. Ondan ayrı kalmak zorunda kalırsam, beni hasta görür üzülürse, saçlarımı kestiğimde korkarsa gibi endişelerim vardı. Saçlarımı kazıyıp direk karşısına saçsız çıkamazdım. Daha çok korkar diye düşündüm. Yeni halimi taçlarla ona sevdirmeye çalıştım. Çok şükür ağlamadı veya korkmadı sadece sarıldı. Bu süreçten etkilenmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ağlamamak için aynaya bile bakmamıştım ta ki Süleyman’ın saçlarını kestiğini görene kadar. Ama sona doğru gerçekten güldük halimize. Bu kötü günlerde geçecek inşallah. Ailemiz için bu illet hastalığı yeneceğim Rabbimin izniyle" ifadelerine yer verdi.

SIRADAKİ VİDEO
  • RABBİME DUACIYIM 30.08.2023 18:31 /

    Rabbimiz şifa ihsan etsin hiç bir kulunu amansız hastalıklarla imtihan etmesin bu kızımıza dayanma gücü eşine dirayet ve metanet versin Allah azze ve cele yar ve yardımcıları olsun Allah'a emanet olsunlar

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla