Kanser teşhisi koyulan eşine desteğini böyle gösterdi! Eşinin saçlarını kazırken...

Meme kanseri teşhisi koyulan Sümeyya hanımın saçlarını kazıması için yardımda bulunan eşi Süleyman Bey eşine destek olmak için kendi saçlarını da kazıdı. O anlar izleyenleri duygulandırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İnsanlar hayatları boyunca birçok hastalıkla mücadele eder. En ufak bir soğuk algınlığı bile vücut direncinin ve moralin düşmesine sebep olabilir. Bu hastalıklar içerisinde direncin ve moralin en çok düştüğü hastalık ve en çok ihtiyaç duyulduğu ise kanser teşhisinin koyulmasıdır. Teşhis koyulan hastaların en çok ihtiyacı olan şey etraflarından görmek istedikleri destektir. Kanser hastalarının bu dönemde iyileşebilmek için tedavi görmelerinin yanı sıra morale de oldukça fazla ihtiyacı vardır. Bu destek anne, baba, eş, dost gibi yakınlardan gelmelidir. Sosyal medyada paylaşılan bir video da bu desteğin en güzel halini ortaya koydu.

Kemoterapi tedavisi görecek olan kanser hastaları daha da fazla üzülmemek adına tedavi öncesinde saçlarını kazımaktadır ve bu süreçte morale ihtiyaç duymaktadır. Kanser teşhisi koyulan eşi Sümeyya hanımın saçlarını kazırken eşine destek vermek isteyen Süleyman Bey de hareketiyle izleyenleri duygulandırdı. Eşinin saçlarını kazıdıktan sonra tıraş makinesini kendi saçlarına vuran genç adam eşine desteğini gösterdi. Teşhis koyulduğu an en büyük korkusunun kızı Sahra'dan ayrı kalmak ve onu üzmek olduğunu dile getiren genç kadının, minik kızlarını da bu ana dahil ederek yeni halini taçlarla ona sevdirmeye çalıştığı görüldü.

"RABBİMİN İZNİYLE YENECEĞİM"

 O anları sosyal medya hesabından paylaşan genç kadın paylaşımında "Hastalığı öğrendiğim andan itibaren en büyük korkularımız Sahra ile ilgiliydi. Ondan ayrı kalmak zorunda kalırsam, beni hasta görür üzülürse, saçlarımı kestiğimde korkarsa gibi endişelerim vardı. Saçlarımı kazıyıp direk karşısına saçsız çıkamazdım. Daha çok korkar diye düşündüm. Yeni halimi taçlarla ona sevdirmeye çalıştım. Çok şükür ağlamadı veya korkmadı sadece sarıldı. Bu süreçten etkilenmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ağlamamak için aynaya bile bakmamıştım ta ki Süleyman’ın saçlarını kestiğini görene kadar. Ama sona doğru gerçekten güldük halimize. Bu kötü günlerde geçecek inşallah. Ailemiz için bu illet hastalığı yeneceğim Rabbimin izniyle" ifadelerine yer verdi.

Mescid-i Haram muhafızı yardıma yetişti! Minik hacı adayları Kabe'ye el sürmeye çalışırken...

İLİŞKİLİ HABER

Mescid-i Haram muhafızı yardıma yetişti! Minik hacı adayları Kabe'ye el sürmeye çalışırken...
28 Şubat zihniyeti, Başörtülü öğrenciye diplomasını vermek istemedi! Emine Erdoğan'a mektup...

İLİŞKİLİ HABER

28 Şubat zihniyeti, Başörtülü öğrenciye diplomasını vermek istemedi! Emine Erdoğan'a mektup...
11 yaşındaki kahraman çocuk köpeğini işte böyle kurtardı! Arjantin'de...

İLİŞKİLİ HABER

11 yaşındaki kahraman çocuk köpeğini işte böyle kurtardı! Arjantin'de...
Uçak pistinden duygulandıran görüntüler! Havayolu çalışanının...

İLİŞKİLİ HABER

Uçak pistinden duygulandıran görüntüler! Havayolu çalışanının...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 5

Sevim İnegöl 7 ay önce

Allah herkese her durumda yanında duracak, bir dilim ekmeği paylaşabileceği eşler nasip eylesin. Bu beyefendiden de Allah razıolsun. Eşine tez zamanda şifa versin rabbim.

Ufuk 7 ay önce

Allah sevdiklerine bağışlasın

muhamet fakirulla 7 ay önce

sevgili EY SEVGİLİ BEN SİZİN İÇİN RABİMDEN EN AZ 90 YAŞINA KADAR BİR YASTIKTA BERABER OLMANIZI DİLİYORUM

Kaş yaparken 7 ay önce

Ne saçma bir hareket, hasta her an kendini görsün karşısında, hastalığı hatırlatmayan şeyler yapmak, başka güzel şeylerle meşgul etmek daha sağlıklı destek olurdu kendi kafalarının tutturmuşlar bir şey gidiyorlar Bir de hastalara sorsanız Ben geçirdim, bu hiç de destek verici bir davranış değil.

İSTANBULLL 7 ay önce

Çoook Güzelsiniz, Rabb'im acil şifalar versin