YASEMİN / 21.12.2023 10:24

Kanser hastası çocuklar için topladığı bağışı şirketine aktarmıştı! İtalyan fenomen özür diledi

Geçtiğimiz yıl kemik kanseri çocukların tedavisi için topladığı bağışı kendi şirketine aktaran ve cezaya çarptırılan İtalyan fenomen sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gözyaşları içerisinden özür diledi.

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE ÖZÜR DİLEDİ!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda gözyaşları içerisinde özür mesajı yayınlayan fenomen paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Her zaman şanslı olanların iyilik yapmak için ahlaki bir sorumluluğu olduğuna ikna olmuşumdur. Bunlar beni ve ailemi her zaman yönlendiren değerler. Çocuklarımıza bunu öğretiyoruz. Aynı zamanda onlara hata yapabileceğinizi ve gerçekleştiğinde kabul etmeniz gerektiğini ve mümkünse yapılan hatayı düzeltmeniz ve değerini bilmeniz gerektiğini de öğretiyoruz. Ve şimdi yapmak istediğim de bu. Özür dileyin ve jestime somut hareket edin: Çocuk bakımı için Kraliçe Margaret'e 1 milyon euro iade edeceğim. Ama yeterli değil: İletişim hatası yaptığımı fark ettiğim için herkese açık yapıyorum. Her zaman yaptığım ve yapmaya devam edeceğim hayırseverliklerini ticari faaliyetlerden tamamen ayırarak gelecekte değer vereceğim bir hata. Çünkü son sonu iyi olsa bile, iletişim üzerinde yeterli kontrol yoksa, yine de hatalara yol açabilir. Son bir kaç günde dediğim gibi agcm nin tedbirine meydan okuyacağım çünkü orantısız ve adaletsiz buluyorum. İyi niyetteki hatam, iletişimle ticari bir faaliyetle dayanışmaya bağ kurmaktı. Ne yazık ki hata yapabiliyorsunuz, özür dilerim yaptığım için ve fark ettim ki daha iyi koruyabilirdim. Ancak kesin yaptırım - umduğum gibi- AGCM'nin kararlaştırdığından daha düşük olursa, fark milyon avroya eklenecek. Önümüzdeki günlerde Kraliçe Margaret ile hastanenin benim bağışladığım parayı nasıl kullanacağını anlamak için konuşup güncellemeleri size düzenli olarak söyleyeceğim. Hatam hala devam ediyor ancak bu hatadan yapıcı ve olumlu bir şeyler üretilebileceğinden emin olmak istiyorum."

SIRADAKİ VİDEO

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla