Melis Tüzüngüç kimdir? Kaç yaşındadır?

Son dönemlerde başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan Melis Tüzüngüç kimdir? Baba Candır dizisi ile yıldızı parlayan Melis Tüzüngüç aslen nerelidir ve kaç yaşındadır?

Adını ATV’de yayınlanan Kanatsız Kuşlar adlı dizi ile duyuran başarılı ve güzel oyuncu Melis Tüzüngüç, son dönemlerin en çok konuşulan ismi haline geldi. Dizi de kardeşleri için tüm hayallerinden vazgeçen bir ablayı canlandıran Melis Tüzüngüç’ün hayatı merak konusu oldu.

melis tüzüngüç

melis tüzüngüç

Melis Tüzüngüç kimdir?

Melis Tüzüngüç, 4 Ekim 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından beri oyunculuğa ilgisi olan güzel oyuncu, bu alan üzerine eğitimler alarak oyunculuk kariyerine erken yaşta başlamıştır.

Melis Tüzüngüç, oyunculuk kariyerine ilk olarak Atıl İnaç ve Ulaş İnaç'ın yönettiği gençlik dizisi Yıldız Masalı dizisinde İpek karakteri ile merhaba demiştir. Gerek güzelliği ile gerekse de başarılı oyunculu ile kısa süre içerisinde izleyicilerin beğenisini toplayan Melis Tüzüngüç farklı farklı projelerde de yer almıştır. Bu projelerden bazıları ise; Şimdi Onlar Düşünsün, Babam Sınıfta Kaldı, Harem, Baba Candır ve Kanatsız Kuşlar gibi farklı farklı dizilerde rol alarak boy göstermiştir.

2012 yılında ”Panten” markasının yeni reklam yüzü oldu ve şampuan reklamlarında rol alarak ekranlarda gözüktü. Aynı yıl Gani Müjde’nin senaryosunu yazdığı ”Harem” isimli komedi dizisinde Mehmet Ali Erbil, Levent Üzümcü ve Nurseli İdiz gibi tanındık oyuncularla beraber oynadı. Bir süre televizyon dünyasına uzak kalan Melis Tüzüngüç, 2015 yılında reytinglerde zirveye oynayan ”Baba Candır” dizisinde başrol oynadı ve canlandırdığı Ceylan karakteriyle Türkiye çapında ünlendi.

Melis Tüzüngüç’ün rol aldığı dizi ve filmler;

2017 - Kanatsız Kuşlar

2015 - Baba Can'dır

2014 - Şimdi Onlar Düşünsün

2013 - Babam Sınıfta Kaldı

2012 - Harem

2011 - Yıldız Masalı

Şimdilerde ise ekranlara Kanatsız Kuşlar adlı dizi de Zeynep rolü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Zeynep, kardeşleri için tüm hayallerinden vazgeçen, fedakar bir abladır.

BİR YORUM YAPIN 7

Bagul 3 yıl önce

Ben turkmenistsndan Meliscim canim seni cok seviyorum guzelim

IRMAK 5 yıl önce

bu kadın çooooookkkkkkk güze

Toplam 2 beğeni

zeynep 5 yıl önce

Cok guzel biri

Toplam 1 beğeni

Selin 5 yıl önce

Bencede

Toplam 1 Beğeni

AAA 5 yıl önce

ceylan seni cox seviyorum

Toplam 3 beğeni

zeynep coskuner 5 yıl önce

Yani bu yaziyi kim yazdiysa cok guzel yazmis

Yorumların Tümünü Okuyun