Modacı Gülşah Saraçoğlu ölümden döndü! Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Ünlü modacı olarak tanıdığımız Gülşah Saraçoğlu, İstanbul Şişli'de yürüdüğü esnada yanından geçtiği inşaat halindeki binadan kafasına içi kum dolu kutular düştü! Ölümden dönen modacı şikayetçi oldu. Gülşah Saraçoğlu kimdir?

Moda dünyasının genç isimlerinden birisi olan Gülşah Saraçoğlu geçirdiği kaza ile sevenlerini korkuttu. Şişli'de yürüdüğü esnasında başına düşen kum dolu kutular ünlü modacının baygınlık geçirmesine sebep oldu.

Modacı Gülşah Saraçoğlu, geçtiğimiz gün saat 20:30 civarlarında İstanbul, Teşvikiye Caddesinde yürürken başına düşen kum dolu kutular sonucunda bayıldı. Gülşah Saraçoğlu kendine geldiğinde, üzerinde kum dolu mukavva kartonlar buldu. Olayla ilgili polis merkezine giderek şikayetçi olan modacı, İnşaat sorumlusunun olayla ilgili ifadesine başvurdu. 33 yaşındaki Cihan S., inşaatta o saate herhangi bir çalışma olmadığını, çalışmanın saat 18:00 sıralarında bittiğini anlattı.

SORUŞTURMA AÇILDI!

İnşaattan aşağıya düşebilecek uzaklıkta bir şey bırakmadıklarını anlatan denetçi, "Binanın içine kartonları toplamak için giren şahıslar aşağıya fırlattıkları sırada şikayetçiye denk gelmiş olabilir. Bizim olayda kusurumuz yoktur" dedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ediyor. 

gülşah saraçoğlu

gülşah saraçoğlu

GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Moda dünyasının ünlü isimlerinden Gülşah Saraçoğlu 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Lise eğitiminin ardından moda’ya yönlenmiş ve Moda sektörüne Dilek Hanif’in asistanı olarak atılmıştır.

Bugüne kadar bir çok ünlü ile çalışan Gülşah Saraçoğlu’nun giydirdiği isimler arasında dünyaca ünlü yıldız oyuncu Nicole Kidman’da bulunmaktadır.

Beyaz Tv ekranlarında Söylemezsem Olmaz isimli programda sunuculuk ta yapan Gülşah Saraçoğlu Selçuk Yentur ile evlidir. 

BİR YORUM YAPIN 0