YASEMİN / 18.01.2021 15:38

Kadıköy’de dehşete düşüren görüntüler! Yaşlı kadına bakıcı şiddeti…

Kadıköy’de bakıcısı tarafından sözlü şiddete uğrayan yaşlı kadının yardım çığlığı böyle görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz günlerde Kadıköy Göztepe’de meydana geldi. Özbekistan uyruklu olduğu iddia edilen kadın bakıcı, birlikte yaşadığı yaşlı kadına fiziksel şiddet uygulayarak, cinsel içerikli sözlü tacizlerde bulundu. Bakıcının bir arkadaşı tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntülerde, yabancı uyruklu bakıcının yaşlı kadına cinsel içerikli sözlü tacizde bulunduğu görülüyor.

Yaşlı kadının polise giderek şikayetçi olacağını ve ayağındaki yara izlerini göstereceğini söylemesi üzerine bakıcının ‘ne polisi ya jandarmaya göster’ diyerek dalga geçtiği yer alıyor. Yabancı uyruklu bakıcının yaşlı kadına terlik fırlattığının yer aldığı görüntülerde, pencereye çıkan yaşlı kadının ‘burada beni dövüyorlar’ diyerek yardım istediği görülüyor.

SIRADAKİ VİDEO
  • Anadolu ruhu 19.01.2021 01:55 /

    Para verip de yaşlı annesine işkence yaptıran evlatlara yazıklar olsun. Toplumun inançlarından ve değerlerinden koparılmasının hazin bir sonucudur bu yaşananlar. Devletin yetkili kurumları derhal harekete geçmeli.

  • zafer gülten 19.01.2021 01:19 /

    İyide yaşlı kadın bir Türk bakıcı bulamamış mı...o kadar iş arıyan Türk kadını var...tabi yabancı uyruklu ucuza ve sigortasız çalışıyorda ondan.burda bir gerçek de ortada...yabancı uyruklular kaçak,ucuza ve sigortasız çalışıp vatandaşımızın işini elinden alıyor.

  • Yorumcu 19.01.2021 00:26 /

    Polis ve jandarma bir araya gelip icabına bakmalıdır. O 30 kişiyi de bulsunlar onlarda gelsin

  • Bremenli 19.01.2021 00:24 /

    O Teyzemizi o duruma düsüren varsa evladi utansin

  • Cafer 18.01.2021 23:53 / 1 kişi beğenmiş /

    Kendi ana ve babana bakmazsan başkası döverek bakar.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla