YASEMİN / 24.03.2021 17:24

Otizmli çocuk sahibi babanın haklı isyanına destek mesajları geldi!

Ömer Ekinci, adındaki bir vatandaş öfke nöbeti geçiren otizmli oğlu için söylenenlere dayanamadı. Sosyal medya hesabından söylenen sözlere isyan eden babaya Adalet Bakanı Abdulhamit Gül "Çocuklar yeryüzünün melekleridir kardeşim. Rabbim evladınızı size bağışlasın, yüreğinizin güzelliğinden tüm insanlığa nasip etsin" mesajıyla destek oldu. Ekinci otizmli bir oğlu olduğunu söyleyerek şu sözlerle isyan etti:

"Bu videoyu paylaştığıma pişman olacağımı biliyorum. Ama artık başka çarem yok" notuyla paylaştığı videoda Ekinci göz yaşları içinde "Siz bu çocuğu çok şımartmışsınız, diyorlar. Ne olur yapmayın! Nereden biliyorsun? Benimle beraber mi büyüttün bu çocuğu? Orada yanımdan geçmen sana yorum yapma hakkını nereden veriyor? Biraz insan olun! Otizmli çocuklar sizden bin kat daha anlayışlı"

SIRADAKİ VİDEO
  • Hans 25.03.2021 21:08 /

    Maalesef Türk insanı sorgusuz yargılar, sonrada kaçacak delik arar, aslında sormasın sorusturmasin ama önce Allah'ı düşünsün, sonra sorgulasin. Allah yar ve yardımcınız olsun.

  • laborforce 25.03.2021 08:31 /

    Kardeşim Allah yardımcınız olsun. Derdi bilmeyen olayı şımarıklık zannedip olmadık şeyler söylüyor. İnsanlar Allah'ın onlara verdiği normal davranışlı çocuk nimetinin farkında değiller ve asıl kendileri şımarık oldukları için zaten üzgün ve depresyonda olan otizmli çocukların ailelerine bilip bilmeden söyleniyorlar. Allah tüm otizmli kardeşlerimize şifa, ailelerine sabır ve bilmeyenlere de öğrenip yardım etmeyi nasip etsin...

  • Zeki 25.03.2021 06:43 /

    Derdi yaşayan ve çeken bilir. Öyle bir toplum olduk ki madde her şeyin önünde yer aldı. İnsanlar azdı, bencilleşti, merhamet duygularından sıyrıldı. Sanki hep sağlıklı yaşayacağını ve ölmeyeceğini sanan insan yarın geç olmadan özüne ve fıtratına geri dönmeli.

  • adalet 25.03.2021 06:32 /

    reklamları izlediniz.

  • zafer gülten 25.03.2021 01:07 /

    otizimli çocuklara sinire sebeb veren çay,enerjiyi artıran kuvetli yiyecekler yerine hafif gıdalar verilmesi...mesala çay yerine sakinleştirici ıhlamur,adaçayı ,hafif sebze yemekleri,yağsız tavuk gögsü gibi gıdalar,uyku bozukluğu için yoğurt ve süt ile beslenmeleri belki onların biraz daha sakinleşmesine,enerji patlaması ve öfke nöbetlerinin azalmasına faydalı olabilir. aşırı enerji veren çikolatalı gofretler,nugat,kola gibi şeylerden uzak tutulmalı iyi olur diyorum. ve bazen raslıyorumki bu çocuklar baya kilolu oluyor,ailelerin yanlış beslemesi ve şeker,çikolata gibi şeylere çok düşkün olmaları sanırım.tabi ben sadece fikir söyledim,elbet uzmanlar daha iyi bilir.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla