YASEMİN / 31.05.2022 17:01

Düğünde resmen cenaze töreni düzenledi! Salondaki herkes şaştı kaldı

Batman'da bir düğünde damadın yakın arkadaşları damada sürpriz hazırlayarak düğün salonuna 'Acı Kaybımız' yazılı çelenk ile girip cenaze merasimi düzenledi. Sosyal medyada hızla yayılan sürpriz cenaze merasimi beğeni topladı.

Düğünde damat için cenaze töreni yapıldı: Görüntüler sosyal medyada milyonlarca kez tıklandı! Batman'da dünya evine giren Helin ve Serdar Ulu çifti, düğünlerinde karşılaştıkları sürprizle unutulmaz anlar yaşandı.

 DÜĞÜNDE DAMADA CENAZE ŞAKASI

Ellerine aldıkları çelenge, "Acı kaybımız" yazarak, jeneriklik müzik eşliğinde salona giren gençler, damadın bir fotoğrafını da ellerinde taşıyarak, cenaze töreni havası oluşturdu.

"EVLENEN ARKADAŞLARIMIZ BEKARLARLA VAKİT GEÇİRMEMEYE BAŞLIYOR"

Damada cenaze merasimi sürprizini organize eden damadın arkadaşı Vadet Aker, ilk kez konuştu.

 Aker, "Genellikle evlenen arkadaşlarımız bekarlarla artık vakit geçirmemeye başlıyor. Birçok arkadaşımız evlendikten hemen sonra eskisi gibi bizlerle dışarı çıkamazken çoğu zaman onları ortamımıza davet ettiğimizde ise değişik bahanelerle bizleri ekiyorlar.  Bu düğünde ise çok sevdiğimiz yakın arkadaşımız olan Serdar'a sürpriz yaparak farkındalık yaratmak istedik.  Tabi bu video kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve binlerce beğeni aldı. çok az kişi tarafından da eleştirildi tabi." dedi.

 

 

SIRADAKİ VİDEO
  • Cumhur 31.05.2022 20:08 /

    Zortirikler, iyi bir halt yaptıklarını sanıyorlar.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla