YASEMİN / 14.08.2022 16:41

Sosyal medyanın en iyi videosu! Siyahi bebeği...

Metro da yolculuk yapan siyahi bir ailenin yanında oturan bir adam ailenin bebeğiyle oynadığı anları başka bir yolcu cep telefonuna kaydetti. Videoda bebeğin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyaya düşen videoda bebeğin kendisiyle oynayan adamın gözüne elini sokmasına müdahale etmeye çalışan babasının paniği ise izleyenleri üzdü.

SEVGİNİN RENGİ YOKTUR!

Ancak bebekle oynayan adam bebeğin bu hareketine babasının müdahle etmemesini bu durumdan mutluluk duyduğunu belirten tavrı ise izleyenleri pamuk gibi hissettirdi. 

SIRADAKİ VİDEO
  • master 14.08.2022 20:37 /

    hala siyahi beyazi gibi isimlendirerek sanki cok ender rastlanan bir şeymiş gibi servis edilmesi insanlar arasında ayrımcılıga yolaçıyor.insan insandır bitti, siyahı beyazı sarısı varmı. varmı birbirinden üstün tarafı , Hz.Muhammed veda hutbesinde arabın arap olmayana sihahın beyaza beyazın siyaha üstünlügü yoktur, üstünlük takvadadır demiştir. yani Allaha iman eden adam üstündür renkler diller cinsler önemli degildir. herkese insan gözüyle bakılacak aynı deger verliecekki insanlıgımız ortaya çıksın.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla