YASEMİN / 21.10.2022 16:58

Gamze Özçelik'ten heyecanlandıran haber! Yayınladığı videoyla mutlu haberi paylaştı

2020 yılında çok anlamlı projesininin adını duyuran Özçelik, "Umuda Koşanlar Derneği olarak 'Umut Yuvası Afrika' projesi kapsamında Tanzanya’da gerçekleştireceğimiz 'HZ.HATİCE KÜLLİYESİ ile yetersiz şartlar altında eğitim almaya ve barınmaya çalışan ihtiyaç sahibi ve yetim çocukların eğitim ihtiyacının yanı sıra beden ve mental sağlığını da desteklemeyi hedefleyen bir kompleks yapı projesini hayata geçiriyoruz." diyerek duyurmuştu. Tanzaya'daki Hz. Hatice Külliyesi'nin inşaatının da geldiği aşamaları paylaşan ünlü isim büyük bir yol katettiklerini de hesaplarından paylaşarak heyecanını milyonlar ile paylaşmıştı.

MUTLU SONA ADIM ADIM

Özçelik son olarak; "Tanzanya’da ‘Hz.Hatice Külliyesi’ inşaatımızdan el salladım bu sefer ülkemize, bize inanıp bu projeye bağışta bulunan tüm güzel insanlara ve yakında burayı kahkahalarıyla inletecek tüm çocuklarımıza.
İyi ki varsınız.. Hayat birlikle güzel"
diyerek inşaatın bitmeye yakın olduğunu ve mutluluğunu paylaştı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Vatandaş 23.10.2022 09:20 /

    İnsana yardım etmek çok güzel orda hicmi zenginler yok herkes kendi ülkesinde ki fakirlere yardım etse fakir kalmaz ybilmiyorum o ülkeleri tabiki yardım çok güzel ulkemizdede çok vardır

  • Yakup şişik 22.10.2022 10:04 /

    Bu kızı seviyorum helal olsun sana gamze

  • ede 21.10.2022 17:20 /

    Maşallah. Allah hayırlarını kabul etsin

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla