YASEMİN / 22.12.2022 17:34

Şeb-i Arus etkinliğinde hayatının şokunu yaşayan kedi! Etkinliğe damgasını vurdu...

Her hareketleriyle yüzümüzü güldürmeyi başaran kedilerin videolarına sosyal medyada sık sık rastlarız. Son zamanlarda birçok kez karşımıza çıkan bir kedi videosu izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu. Sevimli kedinin o görüntüsü paylaşım rekoru kırdı.

HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

07 - 17 aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen Hz. Mevlâna’nın 749. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma, Şeb-i Arûs Törenlerinde herkesi güldüren bir olay yaşandı. Konya'da gerçekleştirilen törene damgasını vuran küçük kedi sosyal medyada da viral oldu. Sahneye çıkarak usul usul yürüyen kedi semazenlerin ellerini anlık bir hareketle yere vurmalarının üzerine korktu. Sevimli kedi adeta hayatının şokunu yaşadı. O an yaşadığı panikle hızla oradan uzaklaşan kedinin videosu sosyal medyada milyonlarca kez izlenirken beğeni yağmuruna tutuldu.

SIRADAKİ VİDEO
  • Cem 23.12.2022 00:57 /

    bu kedi ahirette sizin gibi sapiklara soracak.........

  • mavi vatan 22.12.2022 20:35 /

    iki dakika bekleseydinizya geçip gitseydi hayvancağız korkutmasaydanız iyi olurdu kedisi uyuyor diye rahatsız olmasın diye elbisesini kesen bir peygamberin ümmetiyiz bize yakışanda onungibi merhametli olmaktır ALLAH CC kullarına

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla