YASEMİN / 28.12.2022 17:38

Yürüyen merdivenlerde oynanan tehlikeli oyun yürekleri ağza getirdi!

İstanbul Duysun adlı sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüler yürekleri ağza getirdi. Metro istasyonunda kayıt altına alınan görüntülerde çocukların tehlikeli oyunları feci bir şekilde sonuçlandı. İşte kayıt altına alınan o anlar...

YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

Mahmutbey - Mecidiyeköy arasında sefer yapan metro istasyonun yürüyen merdivenlerinde herkesi korkutan bir olay yaşandı. Metro istasyonunu boş bulan çocuklar yürüyen merdivenlerde oyun oynamak istedi. Sırayla merdivenlerden kayan çocukların bu tehlikeli oyun feci bir kaza ile sonuçlandı. Merdivenlerden kaydığı esnada bir anda düşen çocuk metrelerce yükseklikten aşağıya sürüklendi. Yürekleri ağza getiren anlarda olay yerindeki vatandaşlar çocuğun yardımına koştu. Habere dair tek iyi yön ise çocuğun hayatını kaybetmemesi oldu.

SIRADAKİ VİDEO
  • Tepki 30.12.2022 22:58 /

    Ha demek ki yürüyen merdivenler neden tamir edilip aktif hale gelmiyor, demek ki bundanmış..!?

  • Vatandaş 29.12.2022 01:53 /

    Çocuğun yardımına koşan falan yok! O yardıma gelenler ondan önce bu haltı yiyenler. Videoyu dikkatli izlerseniz görürsünüz. Aşırı aşırı sinirlendim. Hayatını eğlence malzemesi yapanlar sonucunada katlanacak. Ölmedi diye düşen şükretsin ben niye şükredeyim? Sadece ölmediğine değil sakat kalmadığına da şükretsin.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla