YASEMİN / 21.01.2023 17:34

Nevşah Fidan Karamehmet'ten ilginç iddia! "Ateistlerin göğüs kafesinde nefes yok"

Geçtiğimiz yıl haziran ayında CNN Türk ekranlarında yayınlanan "Gündem Özel" programı aylar sonra eski bölümünde yer alan bir detayla izleyenleri şaşırttı. Deniz Bayramoğlu'nun moderatörlüğünü yaptığı tartışma programına katılan "Nefes eğitmenliği" sisteminin kurucusu olarak bilinen Nevşah Fidan Karamehmet tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. İlgi çekici anların yaşandığı programda Karamehmet'in ateistlerle ilgili söylemleri dikkat çekti.

"ATEİSTLERİN GÖĞÜS KAFESİNDE NEFES YOK"

Nefes terapisti olduğu iddia edilen Karamehmet, terapi için kendisine çok sayıda ateistin geldiğini ve göğüs kafeslerinde nefeslerinin bulunmadığını söyledi. "Ateistlerin göğüs kafesinde nefes yok" diyen Karamehmet, terapilerinin ardından çok sayıda ateistin ağlayarak "İlk kez Allah'ı hissettim" dediklerini iddia etti. Karamehmet aynı zamanda "Yüzbinlerce insan üzerinde bu araştırmaları yaptık" dedi.

O SÖZLERE YORUM YAĞDI

Sosyal medyada dikkat çeken videoya adeta yorum yağdı. Kullanıcılardan "Dinlerken aklıma İnşirah süresi 1. Ayeti geldi: 'Senin göğsünü açıp genişletmedik mi?' Hep derler ya karşıdakinin anladığı kadardır anlattığın. Dinleyicide ne tetiklediği önemli. İnancın kalp çakrası ile ilişkisini anlatıyor, basit aslında." tarzında yorumlar geldi.

SIRADAKİ VİDEO
  • Zülfü kar 03.11.2023 20:20 /

    Bu sahtekarlarin kagitsiz hukuksuz aximasiz bir şekilde, naif insanlarin iyi niyeti uzerinden para kazanmalarina nasil müsade edliyor ..yaziklar olsun

  • misafir 21.01.2023 20:52 /

    Budist öğretilerini nefes terapisi diye itelemek. Bu kadar safı bulan, yoga, nefes terapisi ne kadar budist icadı varsa kakakalr size. Sonrasında aklına ayet gelenler de bir sefer de bir ayetten bir şey icad edin de ayette yazıyor demek yerine ayeti anladım da bunu icad ettim deyin. Boş işler ayeti de bu işlere alet etmeyin.

  • Öğretmen 21.01.2023 20:02 /

    125- Allah kimi doğru yola iletmek isterse onun kalbini İslâm'a açar; kimi de saptırmak isterse göğe çıkıyormuş gibi kalbini iyice daraltır. Allah inanmayanların üstüne işte böyle murdarlık verir. Enam suresi 125.ayet

  • Yok 21.01.2023 19:55 /

    yok cidden cahilsiniz.

  • Abdulhamit 21.01.2023 17:56 / 1 kişi beğenmiş /

    Bir kalp ALLAH diyorsa kalptir yoksa bir et parçasıdır.Nokta

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla