YASEMİN / 22.02.2023 12:13

Baretini çıkardığı gibi kafasından dumanlar çıkmıştı! Kulağı koptuğu öğrenildi...

Kahramanmaraş depreminin etkilediği Hatay'da bir enkaz çalışmasında yer alan 2 çocuk babası 41 yaşındaki AFAD gönüllüsü Mustafa Aydın'ın görüntüsü sosyal medyada gündem olmuştu. Aydın, kafasındaki bareti çıkardığı an başının üstünden dumanların çıktığı görülmüştü. Kameralara yansıyan o görüntülerden sonra Aydın'ın mücadelesi herkes tarafından takdir edilmişti.

KULAĞININ KOPTUĞU ÖĞRENİLDİ

Görüntüsüyle depremin sembollerinden olan AFAD gönüllüsünün bir başka arama kurtarma çalışması sonucunda üzerine enkaz düştüğü ve başını betona çarptığı öğrenildi. Aydın'ın geçirdiği bu talihsiz kaza sonucunda ise sol kulağının bir kısmı kıkırdak üzerinden koptu. Hastaneye kaldırılan ve kulağı dikilen Aydın, bir günlük istirahat sonrasında ise yeniden deprem bölgesine gelerek yeniden insanlara yardımcı olmaya başladı.

"KOVULANA KADAR BURADAYIM"

Öz verisiyle takdir gören Aydın yaşadığı kazayla ilgili olarak "Sol kulağımın üst bölgesi kıkırdaktan koptu. Hastanede kulağım yeniden dikildi. Ellerim ve ayaklarım hala sağlam. Bir gün dinlendikten sonra yeniden Antakya'ya gelerek depremzedeler için yardıma başladım. Kovulana kadar buradayım" dedi.

 

SIRADAKİ VİDEO
  • Tuba 25.02.2023 22:18 /

    Analar ne yiğitler doğurmuş maşaallah

  • f m 22.02.2023 16:26 /

    Heykeliniz dikilmeli hepinizin!

  • CANSIN CAN 22.02.2023 15:01 /

    ALLAH ac yar ve yardımcınız olsun

  • isa 22.02.2023 13:36 /

    Siyasi rant peşinde koşanlar sana kurban olsun.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla