YASEMİN / 02.03.2023 13:15

Müge Anlı'dan KADES uyarısı: "Telefonunuza indirin"

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün farklı bir olayla karşılaşılıyor. Artış gösteren kadına yönelik şiddete dikkat çeken program sunucusu Müge Anlı, canlı yayında "KADES" uygulamasından bahsetti.

"TELEFONUNUZA İNDİRİN"

Canlı yayında kadın seyircilere seslenen Anlı, kendi telefonunda da bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve acil durumlarda kullanılması gereken KADES uygulamasını göstererek "Kimse 'kocam beni öldürmez' diye düşünüyor ama öldürüyor. O yüzden bu KADES uygulamasını lütfen indirin. Bakın bende de var. Uygulamayı en ulaşabileceğim yere aldım. Ne zaman ne yaşayacağımız belli değil. İndirin şu KADES uygulamasını" ifadelerini kullandı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Koray 02.03.2023 13:32 /

    Yakında savaş çıkacak. O zaman da düşmana karşı kullanın. Belki işe yarar. İnsana sürekli baskı yapılması insanı normal davranıştan çıkarır. Bir grubun kendisine imtiyazlı gibi davranması, diğer kişilerin onlara yönelik asal ve zararlı varlık gibi bakmasına neden olur. Keşke ilahi adalet gelse de kişiler niyet ve amaçlarına göre dahi yargılansa.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla