YASEMİN / 10.03.2023 17:33

Enkaz altından çıkan altınları görünce sevinçten baygınlık geçirdi! "Kim bilir ne zorluklarla biriktirdi"

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde can kayıplarının yanında çok sayıda mal kaybı da yaşandı. Depremin büyük yıkım oluşturduğu Kahramanmaraş Afşin'de enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken evleri yıkılan Adem ve İsmigül Ertuğrul çifti enkaz altında kalan ziynet eşyalarını kendi imkanlarıyla aramış ve fakat bir sonuç alamamışlardı.

ALTINLARI GÖRÜNCE SEVİNÇTEN BAYILDI

Eşyalarını kendi imkanlarıyla bulamayan çift, enkaz kaldırma çalışmalarını yürüten firma yetkilisi Kenan Mete ile görüştü. Çiftin yönlendirdiği bölgede arama yapan firma bir süre sonra 40 bin lira değerindeki altınlara ulaşmayı başardı. Bunun üzerine çifte haber verildi. Altınlarının bulunduğunu öğrenen İsmigül Ertuğrul, sevinçle koşarken bir anda bayıldı. Eşi ve çevredekilerin yardımıyla ayılması sağlayan İsmigül Ertuğrul ve Adem Ertuğrul'a güvenlik güçleri tarafından tutulan tutanağın ardından altınlar teslim edildi. Çift tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

"KİM BİLİR NE ZORLUKLARLA BİRİKTİRDİ"

Sosyal medyada gündem olan video için kullanıcılar İsmigül Ertuğrul'un sevinçten bayılması için "Ne yapsın kardeşim…Kim bilir ne zorluklarla biriktirdi" yorumunu yaptı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Ysf 42 11.03.2023 09:08 /

    Helal mal geri dönmüs. Hayirli olsun teyzeye. Bazilarina da keser döner harama sap döner...

  • zafergülten 10.03.2023 21:35 /

    yahu sevinmez mi,ev,eşya herşey gitmiş,o altınlar ilaç gibi şimdi onlara.

  • İsimsiz 10.03.2023 21:10 /

    O kadar zor zaman geçirdik ki neye sevineceğimizi neye uzulecegimizi karıştırır olduk bir depremzede olarak. yasadiklarimiz çok zor ne gidenin arkasından aglayabildik ne yaşadığımıza sevinebildik. Giden mi kurtuldu kalan mi kurtuldu böyle bir duygu karmaşasındayım.giden canından kalan aklından oldu kayıp verenler için süreç çok daha zordu. Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın.

  • Yusuf 10.03.2023 19:35 /

    İnsan insana lazım olanlardan daha değerlidir

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla