YASEMİN / 15.03.2023 10:57

Suudi Arabistan'da sel felaketi yaşandı! Sel sularına kapılan develer...

Suudi Arabistan'da yaşanan dolu fırtınası ve dağların yeşillenmesinin ardından bir de sel felaketi meydana geldi. Art arda hava olaylarının yaşandığı Suudi Arabistan'da şimdi de kuvvetli yağışların ardından sel baskını yaşandı.

SELE KAPILAN DEVELER...

Dolu yağışından da en çok etkilenen canlılardan biri olan develer sel felaketinde de mağdur oldu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde develerin sel sularına kapılarak sürüklendiği görüntülendi.

SIRADAKİ VİDEO
  • hatırlarsanız 15.03.2023 11:51 /

    Hatırlarsanız bir kaç sene önce kabenin örtüsü bir fırtına ile üzerinde sıyırılmış açılmıştı. işte o zaman alimler dediler ki kitaplarda bunun felaketilerin habercisi olduğu yazılı işte o günden sonra dünya düzen tutmadı. corona depremler seller yangınlar savaşlar afetler bitmedi. Ama kuranda Allah ne diyor başınıza gelenler yapıp ettiklerinizdendir. Yani insanlık kendi elleriyle kıyım ve savaş yaptığı için masum çocukların korkutulması o çocukların ahhh ları o çocukların çektikleri ızdıraplar yüzünden bunlar başımıza geliyor kıyameti çağıranlara sesleniyorum mehdi gelecek ama gelince sizi kutsamayacak.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla