YASEMİN / 03.05.2023 10:37

Hasan Can Kaya'ya büyük tepki! "Elazığ" esprisi yargıya taşınıyor

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital medya platformu "Exxen"de yayınlanan komedi programı Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya, programdaki soruları ve laflarıyla sık sık gündeme geliyor. Konukları sahneye alan ve onlara sorular soran Kaya, geçtiğimiz bölümde konuğuna sorduğu "Ne mezunusun?" sorusuna aldığı cevaba verdiği tepkiyle yargılık oldu.

O ESPRİSİ BÜYÜK TEPKİ TOPLADI!

Konuğun "Ne mezunusun?" sorusuna "Elazığ, Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum" cevabını vermesi üzerine Kaya'nın "Elazığ Bilgisayar Mühendisliği, bilgisayar yok ama. Bu çocukların abaküsü var ya, onla yapıyorlar. Elazığ bilgisayar haa" diyerek küçümseyici bir tavırda bulunmasına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Fırat Üniversitesi'nden tepki geldi.

"KİMSENİN HADDİNE DEĞİLDİR"

Şerifoğulları, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkemizi uluslararası alanda temsil eden ve saygınlığı olan Fırat Üniversite’mize yönelik konuşmalarından dolayı Hasan Can Kaya’yı kınıyorum. Aziz şehrimizi ve Fırat Üniversite’mizi küçümsemek hiç kimsenin haddine değildir" ifadelerini kullanarak Kaya'dan özür beklediklerini belirti. Şerifoğulları aynı zamanda yaptığı paylaşımda "Bir medya platformunda yayınlanan programda üniversitemiz ve şehrimizle ilgili küçük düşürücü ifadelerde bulunan Hasan Can Kaya isimli sunucuyu kınıyor, şehrimizden ve üniversitemizden özür dilemesini bekliyoruz. Ayrıca ilgili kişiyle ilgili hukuki süreç de başlatılacaktır." diyerek konunun yargıya taşındığını da söyledi.

SIRADAKİ VİDEO
  • Hatice aktas 04.05.2023 19:50 /

    Küfürle belden aşağı( sözde)esprileriyle edepsizligine laf yok o sözümü sorun olmuş ..insanlar edpsizlere dur demiyo kendine iş olarak bunu bulmuş insanlar somursun böyle para kazansın işte izleyenlerin üzerinden ....

  • Serhan 03.05.2023 13:04 /

    İsmi bizden zikri batıdan olan zihniyetin aklına ilk gelen aşağılama ifadelerinin başında Yozgat gelir. Yozgat bu ülkenin çimentosudur, demiridir. Her halukarda bu şaklabanlara şamarı yapıştırırız.

  • Kerimoğlu 03.05.2023 12:23 /

    soytarı

  • Alperen 01.05.2023 13:50 / 5 kişi beğenmiş /

    Bu eleman boş beleş, nokta kadar değeri olmayan bir tip. Topluma bir kuruşluk katkısı yok. İşi gücü küfür, belden aşağı konuşmak. Sanki kendisi Albert Einstein.

  • akif 01.05.2023 13:07 / 2 kişi beğenmiş /

    adam espiri yapiyor kardesim gulmesini ogrenin ya. Elazig deyince aklimiza bilgisayar gelmiyor bunun espirisi. yoksa devletimiz her sehrimize sagolsun universite yapti ama Erzurum diyince de aklimiza cag kebap geliyor, sulikon vadisi degil yani...

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla