YASEMİN / 03.05.2023 14:48

Yine istek parça cinayeti! Kadıköy'de sahilde şarkı söyleyen genç...

Kadıköy rıhtımda akşam saatlerinde şarkı söyleyen 30 yaşındaki Cihan Aymaz, bir saldırgan tarafından saldırıya uğradı. İddialara göre akşam 19.00 sularında Kadıköy'de şarkı söyleyen Cihan Aymaz ile bir vatandaş arasında istek parça tartışması çıktı. Saldırganın istediği parça çalınmadığı için Aymaz'a bıçakla saldırması üzerine 30 yaşındaki şarkıcı denize düştü.

HAYATINI KAYBETTİ!

Elindeki bıçakla Aymaz'ı göğsünden yaralayan saldırgan kendisini de suya attı fakat sahil güvenlik ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gelen ihbar üzerine olay yerine sahil güvenlik sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Çevredeki vatandaşla tarafından ilk müdahalesi yapılan fakat kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen dayanamayan Aymaz, hayatını kaybetti.

"CİHAN BİZİM İÇİN..."

Görgü tanıklarından Mahsun Aydın olayla ilgili olarak, "Cihan bizim için farklıydı, efendiydi, sessiz sakindi. Allah rahmet eylesin kardeşimize. Rabbim ailesine sabır versin. Çocuk burada müzik açmış. Ondan sonra adamın biri de gelmiş, türkü aç demiş. Cihan da açmamış herhalde. Ya da başka bir şey oldu. Aralarında kavga çıkmış. Adam da tutmuş bıçağı Cihan'a sallamış. Cihan zaten denize düştüğü zamanda öteki denize atlayarak kaçmaya çalışmış. Ya kurtarmaya atlamış onu ya da kaçmaya çalışmış. Sonra yakalanmış zaten" ifadelerini kullandı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Fatih 03.05.2023 15:54 /

    Asıl suçlu her zaman gözden kaçıyor. Buradaki asıl suçlu alkol. Alkol kullanımı konusunda adam gibi bir düzenleme olmadığı sürece bu tip saçma haberler hep olacaktır.

  • Gel de Sevinme! 03.05.2023 14:55 /

    Bir " Kendi Adaletini Kendi Sağlayan Saygıdeğer Türk Vatandaşı" daha...

  • sebahattin 03.05.2023 14:54 /

    rabbim sana güçkuvet versin cumhur başkanım

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla