YASEMİN / 26.06.2023 09:50

Selçuk Bayraktar depremzedelerle bayramlaştı! KIZILELMA mesajı verdi

Türkiye'nin yerli üretim S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2 ve ilk milli insansız savaş uçağı prototipi Bayraktar Kızılelma'nın mimarı Selçuk Bayraktar, depremden etkilenen vatandaşlarla bayramlaştı. Bayraktar, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

BAYRAMLAŞTIKTAN SONRA KIZILELMA MESAJI VERDİ!

Selçuk Bayraktar, kızı Canan Aybüke ile Baykar Teknoloji'de konuşma yaptı. Yol arkadaşlarına ve depremzedelere seslenen Bayraktar, ülkemizin ilk S/İHA'sı Bayraktar TB2'nin T500 kuyruk numaralı insansız hava aracının hattan çıkmış olduğunu müjdeledi. Genel olarak ülkemize kazandırdığı milli değerlerden bahseden Bayraktar, arkadaşları ve depremzede konuklarıyla bayramlaştı. Ardından Bayraktar, "Menzilden sapmadan KIZILELMA'ya devam" dedi.

SIRADAKİ VİDEO
  • Mehmet 26.06.2023 10:15 /

    Bu gece rüyamda gördüm Selçuk Bey'i. Maşallah diyorum, rüya aleminde dahi mütevaziliğinden ve ferasetinden hiç bir şey kaybetmiyor. En yoğun iş temposunda dahi ezan sesini işittiğinde bana haydi öğle namazını camide cemaatle kılalım sonra işlerimize geri döneriz dedi. Rabbim yolunu bahtını açık etsin inşallah. (Muş'tan selamlar sevgiler)

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla