YASEMİN / 18.07.2023 18:57

Sosyal medyada gündem olan evlilik teklifi izleyenlerin içini ısıttı!

Evlilik yolunda ciddi bir adım atmayı düşünen çiftler için çıkılan ilk yol evlilik teklifleri olmaktadır. Çiftler için çıktıkları bu yolda en önemli basamak olan evlilik teklifleri oldukça özeldir. Sosyal medyada paylaşılan bir evlilik teklifi de gündeme oturdu.

İZLEYENLERİN İÇİNİ ISITTI!

Bazıları için sade ve spontane bir şekilde gerçekleşmesi tercih edilen bazıları içinse gösterişli ve programlı bir şekilde olması istenen evlilik teklifleri izleyenlerin yüzlerinde tebessüm oluşturmayı başarıyor. Sosyal medyada paylaşılan bir evlilik teklifine ait olan video da izleyenlerin içini ısıttı.

SIRADAKİ VİDEO
  • fasa fiso işler 18.07.2023 23:05 /

    ille birilerini taklit edecez.dayımla yengem deliler gibi seviyorlardı.şiirler,meşajlar romantik sözler vs.evlendiler.10 yıl boyunca şiddetli geçimsizlik kavga dövüş ve geçen hafta boşandılar.bu tür şeyler kendi içinizde yaşamalı.başkası görecek diye tavırlara girmemeli.ama insanoğlu şovu sever.neyse siz umarım çok mutlu olursunuz.

  • ERDAL 18.07.2023 19:28 /

    Bu durum maalesef ne hale geldiğimizi gösteriyor, müslümanların evlatları da birilerini taklit eder hale geldi şu videonun İslami değerlere ne kadar uygun olduğunu sorgulamamız gerekiyor,Allah hepimize yeniden gerçek manada müslümanlar olarak hareket etmeyi nasip etsin.

  • Mahir 18.07.2023 19:11 /

    Kız tesettürlü görünüyor. Evlilik teklifi yapan orada kızı öpüyor. Bu nasıl bir anlayış, bu nasıl bir müslümanlık? Nerede kaldı edep, nerede kaldı haya? Yoksa tesettür sadece göstermelik mi?

  • abdullah 18.07.2023 18:44 /

    yazıklar olsun nasılda yozlaştık böyle. neyin özentisi bu anlamak zor bu evlilik uzun sürmez...

  • demirci 18.07.2023 17:48 /

    Görüntü müslüman,iş gavur...

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla