YASEMİN / 09.08.2023 17:43

Temizlik işçileri Erkin Koray'ı böyle andı: "Bizi toplumda hatırlanan insanlar haline..."

Kocasinan Belediyesi temizlik işçileri, hayatını kaybeden Erkin Koray'ı anmak için klip çekti. Süpürge ile temizlik yaparken 'Çöpçüler' şarkısını söyleyen işçiler, Koray'ın toplumda hatırlanan bir insan olduğunu ve onun sayesinde kendilerinin de hatırlanmasını sağladığını belirtti. Kocasinan Belediye Başkanı da Erkin Koray'ı unutulmaz şarkılarıyla rahmetle anıyor.

EFSANE İSMİ BÖYLE ANDILAR!

Anadolu rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Koray'ın hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğarken, Kocasinan Belediyesi temizlik işçileri de bir klip çekerek Koray'ı andı. Efsane ismin 'Çöpçüler' şarkısının kullanıldığı müzikte süpürge ile temizlik yapan işçiler, "Erkin Koray ağabeyimiz de vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Bizi toplumda hatırlanan insanlar haline getirmişti, çöpçüler şarkısıyla. Tüm sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da "Her daim unutulmaz şarkılarıyla hatırlayacağımız usta sanatçı Erkin Koray'ı rahmetle anıyoruz" mesajıyla klibi sosyal medya hesaplarından paylaştı.



Kaynak: İHA

SIRADAKİ VİDEO
  • selim ileri 09.08.2023 18:41 /

    allah rahmet etsin. ama çöpçüler şarkısı erkin koray'ın değil urfalı şarkıcı ali toprak'ın bestesidir. kendisi sonradan tövbekar olmuştur. lütfen emeğe saygı gösterin ve bu yarım asırlık hatayı düzeltin

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla