YASEMİN / 31.10.2023 17:40

MasterChef All Star'da elenen son isim eski şampiyon oldu! Mehmet şef o ismi tebrik etti

Sevilen yarışma programı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan en son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Barbaros, Barış, Cemre, Metin, Esra, Tahsin ve Tanya arasında yaşanan elemede yarışmaya veda eden isim geçtiğimiz senenin şampiyonu olan Metin oldu.

MEHMET ŞEF ELENEN YARIŞMACIYI TEBRİK ETTİ!

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın "Denizden Kelebek Etkisi" isimli imza yemeğini yapmaya çalışan yarışmacılardan veda isim olan Metin "Söylemek istediğim bir şey yok. Bazen bir hata devamını getirir. Dışarıda bazı insanlar bana çok kızacak ama bazen kaybetmek de kazandırır. Beni bu günlere benim verdiğim kararlar getirdi. Dikkatli olmam gerekiyordu ama olmadım." dedi. Mehmet şef ise Metin'i "Bu ürünleri yapamayacak biri değilsin ama yapmaya çalıştığın şeyi anladım ve gurur duyuyorum." diyerek tebrik etti.

SIRADAKİ VİDEO
  • Reality dizi 01.11.2023 01:32 /

    Bu şefler 5 para etmezler ve hiçbirinin lokantasında yemek bile yemeyeceğim,herkes boykot etsin zira yarışmacıların gücünü ve zayıf noktalarını en iyi bilenlerdir ve ona göre dokunulmazlık oyunlarında yemekler sunuyorlar..bu kişilerin (sözde şeflerin) favorileri baştan beri belliydi zaten...sıralayalım Sergen,Dilara ,Tahsin,Tanya ve bu dörtlüden birisini Masterchef yapacaklar,plan budur işte...izlemeyin bu rezilliği,prim vermeyin siyonist ezik Acun Medya'ya !!!!

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla