YASEMİN / 05.01.2024 20:29

Filistinli babanın sözleri yürek yaktı! "İsrail evimizi bombalarsa..."

İsrail'in Filistin'e 7 Ekim'den bu yana uyguladığı soykırım hala devam ediyor. Sivil halkı canice katleden işgalci İsrail'in bombardıman altına tuttuğu Filistin'den ise yürek yakan görüntüler geliyor. İsrail 7 Ekim'den bu yana sürdürdüğü bombardıman ile Filistin halkına adeta bir soykırım uyguluyor. İsrail'in; evlerini, sığındıkları okul ve hastaneleri dahi bombaladığı Filistinliler adeta ölümle burun buruna yaşıyor.

FİLİSTİNLİ BABANIN SÖZLERİ YÜREK YAKTI!

Filisintinli bir baba kızın görüntüleri de izleyenlerin yüreklerini yaktı. Kızı ile sarılarak uyuyan bir babanın "Neden sürekli kızının yanında yatıp, sarılıyorsun?" sorusuna verdiği "İsrail evimizi bombalarsa birlikte ölelim diye..." cevabı izleyenlerin yüreklerini acıttı.

 

SIRADAKİ VİDEO
  • Cuma ali 06.01.2024 00:05 /

    Dünyada 57 İslam ülkesi var ama bir bizim dışımızda Filistin'de 90 gündür yapılan soykırımı Dünyada dile getiren karşı çıkan ülke yok.Yahudi devleti batının desteğiyle 1948 kuruldu 1954 Yahudi Negev çölünde atom bombası yapmak için tesis kurdu 1960 nükleer bombayı yaptı.Bizde 1960 ABD desteğiyle halkın seçtiği hükumeti askeri darbeyle devirip uydurma suç uydurma mahkemeyle 1 başbakan 2 bakanı İmralı adasında astık.Bizdeki heykelci ve darbeciler sonraki yıllarda ülkede sık sık darbe yaptıkları için kalkınmada olmada nükleer silahta yapamadık şimdi Yahudi'ye sözümüz geçmiyor.

  • Sencer 05.01.2024 23:39 /

    İslam ülkelerinin üzerinde ölü toprağı var.3 aydır Yahudi Gazze'de yaşlı kadın çoluk çocuk demeden katlediyor.Hani Müslümanlar kardeşti Müslüman kardeşi öldürülürken diğer kardeşlerinin kılı kıpırdamıyor.Mahşerde hesaba çekilince Allah c.c Nasıl cevap vereceğiz

  • Sencer 05.01.2024 23:29 /

    Yahudi çoluk çocuk yaşlı kadın demeden 90 gündür Filistin'de sivilleri katlediyor.Dünya seyrediyor sözde Müslüman ülkelerde seyrediyor.Müslüman ülkeler İsrail'le savaşmaya gerek kalmadan diplomatik ilişkiyi kesmeye yönelse savaş duracak ama bunu yapacak ortada irade yok.Bizim Atom bombamız olsaydı İsrail bu soykırımı Gazze'de yapamazdı.

  • Cafer 05.01.2024 23:12 /

    Babanın çaresizliğine insan olanın yüreği dayanmaz 57 işe yaramayan toplanıp Yahudi'yi kınamaktan bile aciz Müslüman ülkeler.Bugün bu vahşet Filistin'e bekledikçe sıra sizede gelecek.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla